Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
Inloggen Contact Mijn Intrakoop

Blijf op de hoogte!

Volg ons op: logo Twitter & logo LinkedIn

Meld u aan voor onze nieuwsbrief bij Ledenservice.

Online inkoopscan voor de zorg live

Snel inzicht in je inkoopuitgaven? Je krijgt het via de online inkoopscan van Intrakoop. Speciaal afgestemd op de zorg. Een primeur.
Na onderzoek naar de behoeften van leden, de ontwikkeling en de testfase met enkele leden is het zover: de online inkoopscan is live. In deze scan, speciaal afgestemd op de zorg, brengen we al je inkoopuitgaven in beeld. Met speciale aandacht voor die productgroepen die belangrijk zijn voor de zorg en waar vaak verbeteringen mogelijk zijn.

Voordelen

  • In een oogwenk zie je waar je grootste inkoopuitgaven naartoe gaan
  • Je kunt zelf online extra analyses doen
  • Je krijgt betere management rapportages
  • Je kunt in de toekomst trends signaleren en benchmarken met collega-organisaties

Extra analyses

Naast de ABC-analyse, Pareto-analyse, Kraljic-analyse en een analyse van je productportfolio maken we een kostenplaatsanalyse, contractanalyse, geografische analyse tot en met een analyse per afdeling en medewerker.  Kortom, je weet exact wie, waar, hoe vaak en voor hoeveel inkoopt. Onze adviseur neemt de meest opvallende inkoopuitgaven met je door.  

Leden die de inkoopscan al hebben gezien, zijn erg enthousiast over het gebruiksgemak, de analysemogelijkheden en de manier waarop ze zelf rapportages en data uit de online scan kunnen halen.

Meer weten 

Download de leaflet over de online inkoopscan of neem contact op met je Intrakoop-adviseur of met Ledenservice, (0418) 65 70 70 of ledenservice@intrakoop.nl.
Online inkoopscan voor de zorg live Intrakoop nieuwsberichten