Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
Inloggen Contact Mijn Intrakoop

Coöperatie en organisatie

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar

Als de inkoopcoöperatie van de zorg levert Intrakoop rendement voor ziekenhuizen en zorgorganisaties in Nederland. Circa 600 zorgorganisaties met meer dan 7.000 locaties maken gebruik van onze dienstverlening en slimme inkoopoplossingen. Met onze kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces spelen we met en voor onze leden voortdurend in op kansen om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo maken we samen goede zorg beter betaalbaar.

Intrakoop in 6 thema's 

Sterk in samenwerking

Onze dienstverlening voor energie, eten en drinken, facilitaire dienstverleningmedische hulpmiddelen en ICT gaat verder dan inkopen alleen. De combinatie van onze inkoopexpertise met kennis van zowel de zorg- als de leveranciersmarkt maakt ons uniek. We zijn matchmaker tussen zorginstellingen en leveranciers. Waarbij we altijd kijken naar de beste oplossingen voor onze leden.
Waarom het wiel opnieuw uitvinden als we elkaars kennis en inkoopkracht kunnen bundelen en ook leveranciers kunnen laten meedenken in dit proces? Zo bouwen we een krachtig netwerk op een fundament van kennis en ervaring.

Onafhankelijk en zonder winstoogmerk

We kunnen u adviseren over alle vraagstukken waar leveranciers bij betrokken zijn. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Voor, tijdens en na het inkooptraject. Op uw verzoek leveren wij interim capaciteit. Ook kunt u aan ons de totale inkoopfunctie of onderdelen daarvan uitbesteden.​​​
 
Microsoft Silverlight aanschaffenSterk in samenwerking


Coöperatie en organisatie Organisatie