Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
Inloggen Contact Mijn Intrakoop

Leveranciersprestatiemeting

Hoe presteren uw leveranciers?

U selecteert uw leveranciers met zorg. Maar hoe presteren ze? En wat is hierover de mening van uw collega's? Hoe worden de prestaties van deze leverancier beoordeeld bij andere zorginstellingen? Met de online leveranciersprestatiemeting (LPM) van Intrakoop weet u het.
 
 

Inzicht met de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting

De LPM geeft u inzicht in de tevredenheid van uw collega’s met uw leveranciers. En biedt u de kans om die performance met uw collega’s en leveranciers te evalueren en te verbeteren. Ook kunt u de LPM gebruiken voor het behalen van kwaliteitscertificering. De LPM levert u een schat aan informatie op. Kosteloos.

Wat u er voor moet doen

Intrakoop neemt u het werk grotendeels uit handen. U kunt op www.intrakoop.nl/lpm aangeven welke leveranciers u wilt beoordelen en selecteert de gewenste productgroep. Uw beoordelaars ontvangen daarop een korte digitale vragenlijst.. Zij vullen deze in en versturen deze met één druk op de knop. Als uw beoordelaars de vragenlijst hebben beantwoord, ziet u online de resultaten op www.intrakoop.nl/lpm.  De prestaties van uw leveranciers zetten we ook af tegen hun prestaties bij vergelijkbare zorginstellingen. Zo levert de LPM u belangrijke informatie voor verbetering van de kwaliteit van uw inkooporganisatie.
 

Interesse?

Ga voor meer informatie of voor het aanmelden van een leveranciersprestatiemeting direct naar www.intrakoop.nl/lpm.

​Top 3 Intrakoop Beste Leverancier Award 2016

Bestgewaardeerd

SCA Incontinence Care
 
ArjoHuntleigh
 
Jacobs Douwe Egberts
 
 
 

 Lees meer

 


Leveranciersprestatiemeting