;

GGZ-bijeenkomst duurzaam inkopen

8 maart 2018
Driebergen
Aanmelden
Duurzaamheid

Duurzaamheid. Voor de één speerpunt uit overtuiging, voor de ander een papieren tijger en een “moetje”. Wat je er ook van vindt, duurzaamheid neemt een steeds belangrijkere rol in de dagelijkse bedrijfsvoering van zorgorganisaties in. Daarom organiseert Intrakoop in overleg met GGZ Nederland een ledenbijeenkomst over duurzaam inkopen. Vanuit verschillende invalshoeken belichten we de uitdagingen en oplossingsrichtingen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is alleen interessant voor medewerkers van GGZ-organisaties die vanuit inkoopperspectief bezig zijn met het thema duurzaamheid in hun zorgorganisatie, zoals inkoopfunctionarissen, managers bedrijfsvoering of vastgoed en MVO-verantwoordelijken.

Programma

09.30  

Welkom 

 09.45

Introductie duurzaam inkopen door Jesse Schrama,
productmanager duurzaamheid Intrakoop 

 10.00

Duurzaamheid in het Rijnstate ziekenhuis door Royan van Velse,
manager inkoop Rijnstate en voorzitter NEVI Zorg 

 10.30

Pauze 

 10.50

Lex de Bruijn van platform Fira 

 11.20

Ailin Haijer, sectormanager zorg, MVO Nederland 

 11.50

Best practices SROI door Daniëlle van Elk, social return makelaar, ADSU 

 12.10

Gezamenlijke afronding

 12.30

Afsluiting met gezamenlijke lunch 

 13.15

Einde

Interactieve sessies

  • Lex de Bruin van platform Fira: hoe ga je met leveranciers in gesprek over MVO-prestaties en –processen en gebruik je de richtlijn duurzaam inkopen (ISO20400)?Hoe prikkel je de leverancier om echt met MVO aan de slag te gaan? En als je zelf proactiever aan de slag wilt met MVI in je dagelijkse inkoopproces, waar moet je dan allemaal aan denken? In deze workshop krijg je in 10 praktische stappen de bagage om met MVI aan de slag te gaan.
  • Ailin Haijer van MVO Nederland over circulair opdrachtgeverschap
  • ADSU is een samenwerkingsverband van onder andere diverse zorgorganisaties en het UWV. Zij werken samen aan werk en activering.

Werk je bij een GGZ-organisatie en wil je kennis opdoen en ervaringen delen over duurzaam inkopen? Kom dan 8 maart naar deze bijeenkomst. 

Nodig anderen uit voor dit evenement

;