;

Optimaliseer gebruik Proactive

9 oktober 2018
Goes
Aanmelden
Telecom

Je probeert je inkoopproces zo optimaal mogelijk in te richten. De software van ProActive ondersteunt jouw organisatie hier bij.

Uit gesprekken met onze leden blijkt dat lang niet alle mogelijkheden van de software optimaal worden gebruikt. Hier zien Intrakoop en ProActive nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. 

Om zorgorganisaties te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken zijn Intrakoop en ProActive gaan samenwerken. In de samenwerking tussen Intrakoop en ProActive hebben we onder andere als ledenvoordeel afgesproken dat we leden een gratis functioneel beheer training aanbieden. In de vorm van een regiobijeenkomst, in plaats van de gebruikelijke één op één training.   

Daarom organiseren ProActive en Intrakoop in de komende periode drie gebruikersdagen. Samen met jou willen we graag inzoomen op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten. Dat doen we samen met andere zorgorganisaties. Zo kunnen we kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software en hoe je deze beter kunt gebruiken. We kijken dan naar:

  • instellingen binnen het applicatiebeheer
  • advies over procesoptimalisatie op basis van best practices
  • nieuwe ontwikkelingen op het gebied van P2P

Gedurende het programma is er ruim de gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten.

Aanmelden

Deze gebruikersbijeenkomst is specifiek gericht op inkopers en medewerkers financieel die ook functioneel beheer van ProActive doen. De bijeenkomst is kosteloos voor Intrakoop-leden die klant zijn bij ProActive. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen. Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden. Per bijeenkomst is plek voor maximaal 20 personen.

Wil je met meer dan 2 personen deelnemen aan de bijeenkomst? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier, dan nemen we contact met je op. 

Data en locaties:

  • Dinsdag 11 september 2018: bij ProActive in Haarlem
  • Dinsdag 9 oktober: bij Ter Weel in Goes
  • Dinsdag 6 november 2018: bij Archipel Gagelbosch in Eindhoven

Tijdstip:

  • Haarlem: 9:30 tot 13:30 (afsluitende lunch)
  • Goes: 9:30 tot 13:30 (afsluitende lunch)
  • Eindhoven: 9:30 tot 13:30 (afsluitende lunch)

 

Nodig anderen uit voor dit evenement

Neem contact op

Of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met:

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66
;