;

Jaarevent: Haal het beste uit jezelf en anderen

29 november 2018
Werkendam (vlak aan de A27)
Jaarevent2018_web

Inkopen is een uitdagend vak. Zeker in de zorg. Hoe haal je het beste uit jezelf en anderen? En hoe zorg je voor de juiste kennis en vaardigheden om die uitdagingen aan te kunnen? Kom naar ons jaarevent op 29 november.

Hét  netwerkevent voor onze leden en leveranciers gaat over persoonlijk leiderschap. Een onderwerp dat ons allemaal raakt en meestal voor verbetering vatbaar is. Daar dragen we vanuit Intrakoop graag aan bij, met deze afwisselende bijeenkomst.

Programma
 13.00 Inloop 
 13.30 Welkom 
 13.45 Introductie over persoonlijk leiderschap 
 14.15 Workshops naar keuze
 15.15 Pauze
 15.45 Jan van Setten over persoonlijk leiderschap 
 16.45 Uitreiking Intrakoop Beste Leverancier Award 2018 
 17.00 Netwerkborrel met hapjes  
 18.00 Einde 

Workshop naar keuze

We beginnen de middag met een korte introductie over persoonlijk leiderschap. Daarna kun je direct aan de slag bij een workshop naar keuze:

 • Presentatietechnieken
  Informeren, draagvlak krijgen en enthousiasmeren, in je organisatie of bij stakeholders. Vaak begint het bij een inspirerende en overtuigende presentatie. Hoe pak je dat aan?   
  Door Arjan Hoek en Rik Rensen, Reputatiegroep
 • LEAN in het inkoopproces 
  Hoe zorg je ervoor dat je processen alleen bestaan uit stappen die waarde toevoegen? Maak kennis met LEAN en pas het toe op het inkoopproces.
  Door Daan van Gent, Intrakoop
 • Het belang van een gezond cont(r)act 
  Hoe sluit je een gezond relatiecontract om je contracten goed te kunnen managen? Maak kennis met verborgen, geheime en andere relatiecontracten.
  Door Tom Twisk, Innerland namens NEVI.
 • Invloed van kleding op persoonlijk leiderschap
  Afwijken van de zakelijke kledingnorm en toch je persoonlijk leiderschap versterken. Dat kan. Leer meer over de do’s en ‘don’ts’.
  Door Aileen Out, Prettybusiness en dé blogger over professionele uitstraling op je werk

Geef bij je aanmelding je keuze voor één van deze workshops aan.

TomTom voor persoonlijk leiderschap

Jan van Setten wordt wel de TomTom voor persoonlijk leiderschap genoemd. Laat je inspireren door zijn enthousiasme, humor en praktijkvoorbeelden. Over thema’s als motiveren, verandermanagement, klantgericht handelen, samenwerken of nog een ander onderwerp. Jan garandeert dat niemand de zaal uitgaat zonder een nieuw inzicht of idee en concrete actie. Geef bij je aanmelding aan welk thema je graag in de presentatie van Jan van Setten terugziet.

Uitreiking Intrakoop Beste Leverancier Award 2018

Welke Intrakoop-leverancier heeft in 2018 de beste prestaties in de zorg geleverd? Op  29 november maken we bekend welke leverancier van onze leden de beste beoordelingen heeft gekregen via de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting.

Deel dit artikel

;