;

Schaarste op de arbeidsmarkt: hoe ga jij ermee om?

17 januari 2019
Zeist
Arts met patient_web

Vrijwel elke zorgorganisatie heeft ermee te maken, zowel in de grote steden als in de meer landelijke gebieden: krapte op de arbeidsmarkt. Om uiteenlopende redenen blijft het een uitdaging goed personeel te vinden, aan te trekken en te behouden.

Hoe gaan collega-instellingen ermee om? Hoe vinden zij goede werknemers en net zo belangrijk: hoe behouden zij ze? En met welke partijen zoek je de samenwerking om de problemen op te lossen? Stichting Azora uit Terborg, Zorggroep Tangenborgh uit Emmen en Amerpoort in Baarn hebben er allemaal hun eigen invulling aan gegeven en delen hun ervaringen graag in een interactieve ochtendsessie.

 Het programma op hoofdlijnen
09:00 – 09:30 Inloop 
09:30 – 09:45
Welkom en opening
09:45 – 10:30
Daphne Sleiderink, P&O adviseur bij Azora (gevestigd in de Achterhoek en twee keer op rij door eigen medewerkers verkozen tot Beste Werkgever van Gelderland) vertelt over Employer Branding; hoe je goed werkgeverschap kunt inzetten om personeel te werven
10:30 – 11:15
Linda Wichers, opleidingsadviseur bij Tangenborgh Groep in Emmen vertelt over de unieke samenwerking met uitkeringsinstantie UWV en Randstad voor het vinden, opleiden en behouden van zorgpersoneel
11:15 - 11:30 Pauze
11:30 – 12:15
Interactieve brainstorm
12:15 – 13:00
Gezamenlijke afsluiting met lunch

Voor wie interessant

Deze bijeenkomst is interessant voor HR-functionarissen, zorgmanagers, inkopers en andere functionarissen direct of indirect betrokken bij de inhuur van personeel. De bijdragen en het programma zijn interactief waardoor er ruim de gelegenheid is om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze interactieve ochtendsessies? Neem dan contact met me op:

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72
;