;

Interactieve workshop: Visie op Eten & Drinken (exclusief voor leden)

21 maart 2019
Tilburg
Visie Workshop EenD

Over het belang van eten & drinken in het primaire zorgproces zijn de meeste professionals het wel eens. Maar hoe zorg je er nu voor dat je processen rondom eten & drinken optimaal zijn ingericht? En dat je uiteindelijk de juiste leverancier, met passend concept en dienstverlening die aansluiten bij de inrichting van jouw organisatie?

Het begint allemaal met het formuleren van een heldere visie. Waar staat jouw organisatie voor? Wat vindt jouw organisatie belangrijk? In hoeverre kan en wil jij bewoners betrekken bij het doen van de boodschappen? En het koken? Wie betrek je intern (en misschien extern) bij deze visievorming en hoe zorg je ervoor dat deze ook aansluit bij de organisatie-brede visie?

Tijdens deze workshop ga je samen met collega’s uit de sector aan de slag met visievorming: het ontwikkelen en concretiseren van een visie op het gebied van eten en drinken in jouw zorgorganisatie. Je krijgt input met betrekking tot de verschillende concepten, kunt actief in overleg met collega zorgorganisaties over jouw visie en krijgt informatie over hoe een goede visie inhoudelijk vastgelegd dient te worden.

Voor wie interessant

Deze bijeenkomst wordt exclusief georganiseerd voor Intrakoopleden en is interessant voor iedereen die betrokken is bij processen rondom eten & drinken in de breedste zin van het woord maar met name voor facilitair managers, hoofden voeding en inkoopfunctionarissen bij welzijnsorganisaties. NB: Per zorgorganisatie is er plaats voor maximaal 2 deelnemers. 

Intrakoop organiseert deze workshop op:

  • 21 maart 2019 bij Traverse, Eetcafé de Bron (Tilburg)

Iedereen is welkom vanaf 09.00 uur, de workshops beginnen om 09.30 uur. Theorie en praktijk wisselen elkaar af in een interactief programma, waarin uitgebreid de gelegenheid zal zijn tot het stellen van vragen en het uitwisselen van beelden en ideeën met collega’s en de productmanagers van Intrakoop. We sluiten na een gezamenlijke lunch af om 13.30 uur.

Deel dit artikel

;