Ledenconsultatie verzekeringen

27 mei 2019
Waardenburg
Aanmelden
Groep mensen in vergadering

Wil je graag meedenken en praten over wat onze leveranciers AON en Raetsheren van Orden voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen? En help je mee met de feedback op onze overeenkomsten met deze leveranciers?

Een deel van de leden maakt gebruik van onze raamovereenkomsten met AON of Raetsheren van Orden voor verzekeringen of adviesdiensten.

Binnenkort gaan we met deze leveranciers in gesprek over hun overeenkomsten die in december aflopen en de voortzetting daarvan in de toekomst. Natuurlijk halen we veel nuttige informatie uit onze individuele gesprekken met leden. Maar we nemen ook jouw inbreng graag mee in de gesprekken met deze leveranciers.

Maak je nog geen gebruik van een van deze overeenkomsten? Ook dan maken we graag gebruik van jouw waardevolle input en wensen voor verzekeringen. Zo kunnen we jouw behoefte en die van andere leden nog beter laten aansluiten op onze overeenkomsten.

Actief meedenken

Op 27 mei om 10:00 uur organiseren we op kantoor in Waardenburg een overleg om samen de overeenkomsten te evalueren en verbeterpunten en wensen van onze leden op een rij te zetten. Het overleg zal ongeveer 1,5 uur duren. Of er nog een tweede overleg komt, bepalen we samen.

Je input per mail

Als je niet aan het overleg kunt meedoen, ontvangen we per e-mail graag wat voor jou de drie belangrijkste aandachtspunten voor de nieuwe overeenkomst zijn en wat je wensen zijn. Dat kan tot 21 mei. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meedoen aan het overleg over de nieuwe overeenkomsten voor verzekeringen of je drie belangrijkste aandachtspunten en wensen mailen? Neem dan contact met mij op:

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72