Ledenconsultatie Randstad en Tempo Team

18 juni 2019
Waardenburg
Aanmelden
Ledenconsultatie_web

Wil je graag meedenken en praten over wat onze leverancier Randstadgroep Nederland (RGN) voor jouw organisatie betekent en zou kunnen betekenen? En help je mee met de feedback op onze overeenkomst met RGN?

Een deel van onze leden maakt gebruik van onze raamovereenkomst met RGN en dus met Randstad en/of Tempo Team.

Binnenkort gaan we met deze leverancier in gesprek over de Intrakoopovereenkomst die in december afloopt en de voortzetting daarvan in de toekomst. We nemen jouw inbreng graag mee in de gesprekken met deze leverancier.

Maak je nog geen gebruik van een van deze overeenkomst? Ook dan maken we graag gebruik van jouw waardevolle input en wensen voor inhuur van personeel/PNIL en de overige diensten van RGN. Zo kunnen we jouw behoefte en die van andere leden nog beter laten aansluiten op onze overeenkomst met RGN.

Actief meedenken 

We organiseren op 18 juni van 10:00 – 12:00 uur op kantoor in Waardenburg een overleg om samen de overeenkomst te evalueren en verbeterpunten en wensen van onze leden op een rij te zetten. Het overleg zal ongeveer 1,5 uur duren met een half uur mogelijkheid tot uitloop (tot uiterlijk 12:00 uur). Of er nog een tweede overleg komt, bepalen we samen.

Je input per mail 

Als je niet aan het overleg kunt meedoen, ontvangen we per e-mail graag wat voor jou de drie belangrijkste aandachtspunten voor de nieuwe overeenkomst zijn en wat je wensen zijn. Dat kan tot 29 mei naar simone.nicolaes@intrakoop.nl

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over deze ledenconsultatie? Neem dan contact met me op:

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72
;