;

Optimaliseer gebruik ProActive trainingen in 2019

18 juni 2019
regio Noord
Aanmelden
Telecom

Je probeert je inkoopproces zo optimaal mogelijk in te richten. De software van ProActive ondersteunt jouw organisatie hier bij.

Uit gesprekken met onze leden blijkt dat lang niet alle mogelijkheden van de software optimaal worden gebruikt. Hier zien Intrakoop en ProActive nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. 

Om zorgorganisaties te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken zijn Intrakoop en ProActive gaan samenwerken. In de samenwerking tussen Intrakoop en ProActive hebben we onder andere als ledenvoordeel afgesproken dat we leden een gratis functioneel beheer training aanbieden. In de vorm van een regiobijeenkomst, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Zodat je ook kennis kunt maken met andere zorginstellingen die ProActive gebruiken en op die manier kennis kan delen over wederzijdse ervaringen.

De eerste bijeenkomsten in 2018 waren een succes; daarom organiseren we in 2019 ook weer een aantal van deze gebruikersbijeenkomsten. Drie nieuwe in regio’s waar we nog niet eerder een bijeenkomst hebben gehouden en vier vervolgbijeenkomsten in de regio’s waar we in 2018 ook al zijn geweest. 

Samen met jou zoomen we in op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten. Dat doen we samen met andere zorgorganisaties. Zo kunnen we kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software en hoe je deze beter kunt gebruiken. We kijken dan naar:

  • instellingen binnen het applicatiebeheer
  • advies over procesoptimalisatie op basis van best practices
  • nieuwe ontwikkelingen op het gebied van P2P

Gedurende het programma is er ruim de gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten.

Aanmelden

Deze gebruikersbijeenkomst is specifiek gericht op inkopers en medewerkers financieel die ook functioneel beheer van ProActive doen. De bijeenkomst is kosteloos voor Intrakoop-leden die klant zijn bij ProActive. Natuurlijk mag je ook een collega meenemen. Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden. Per bijeenkomst is plek voor maximaal 20 personen.

Wil je met meer dan 2 personen deelnemen aan de bijeenkomst? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier, dan nemen we contact met je op. 

Data en locaties

Dinsdag 12 maart 2019 in Utrecht
Dinsdag 9 april 2019 in Oost-Nederland
Dinsdag 4 juni 2019 in Zuid-Limburg
Dinsdag 18 juni 2019 in regio Noord (opvolging Haren) 
Dinsdag 10 september 2019 in regio Amsterdam (opvolging Haarlem)
Dinsdag 8 oktober 2019 in regio Zeeland (opvolging Goes)
Dinsdag 12 november 2019 in regio Eindhoven (opvolging Eindhoven)

Tijdstip

De bijeenkomsten zijn van 08.30 tot 13.30 uur met uitzondering van de bijeenkomst op 9 april in Oost-Nederland. Deze bijeenkomst is van 09:30 tot 11:30 uur.
Alle bijeenkomsten zijn inclusief een afsluitende lunch.

Nodig anderen uit voor dit evenement

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66
;