Jubileumevent over samenwerking

7 november 2019
Putten
Jubileumevent.Intrakoop

Samen staan we voor de uitdaging om goede zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden. Daar werken we dagelijks aan, samen met onze leden en leveranciers. Dit jaar al 60 jaar. Tijdens dit jubileumevent kijken we niet alleen terug maar vooral vooruit, naar de kansen voor (inkoop)samenwerking in de zorg. Samen met jou en andere leden, Intrakoopleveranciers en andere betrokkenen. Doe je ook mee?

 

Programma
 13.00 Ontvangst 
 13.30 Welkom
 13.45 Tips en tricks van een geslaagde samenwerking 
 14.00 Presentatie Hans Dijkhuis over samenwerking bij ASML 
 14.35 Visie van minister Bruno Bruins op samenwerking in de zorg
 14.55 In gesprek met drie bestuurders van Intrakoop
 15.20 Pauze 
 15.50 Uitreiking leveranciersaward 
 16.15 Presentatie Marcel Levi over samenwerking in de zorg 
 16.45 Samenvatting en afronding 
 16.50 Borrel en afscheid Frank Kaptein 

Gastspreker minister Bruno Bruins

Niemand minder dan minister voor Medische Zorg en Sport, Bruno Bruins, zal tijdens dit event zijn visie geven op samenwerking in de zorg.

Hans Dijkhuis: 'lessons learned' vanuit ASML 

Hoe pakken toonaangevende bedrijven in Nederland samenwerking succesvol aan? Hans Dijkhuis, directeur Value Sourcing en daarvoor inkoopdirecteur bij ASML, vertelt ons meer. In zijn tijd als inkoopdirecteur bij ASML heeft hij het bedrijf door de moeilijke crisisjaren heen geholpen. Hij wist belangrijke leveranciers aan zich te binden en hen te laten brengen waar ASML-klanten behoefte aan hebben. In de regio leidt hun samenwerking ook tot de succesvolle Brainport Eindhoven. Tijdens het congres vertalen we zijn ‘lessons learned’ concreet naar de zorg.

Marcel Levi: (inter)nationale ervaring in samenwerking 

We laten ons inspireren door de nationale en internationale ervaringen van niemand minder dan  Marcel Levi. Internist, bestuursvoorzitter van 5 topziekenhuizen in Londen en eerder bestuursvoorzitter van het AMC. Vanuit zijn ervaringen als bestuursvoorzitter in Nederland en Engeland gaat Marcel Levi in op samenwerking in de zorg. De redenen en de doelen, maar ook de barrières en het belang van duurzame samenwerking. Ook zal hij stilstaan bij de landelijke inkooporganisatie die in Engeland start en de gewoonte om veel diensten uit te besteden.

Terug- en vooruitblik en uitreiking award

Met muziek, beelden en interviews kijken we terug op 60 jaar inkoopsamenwerking in de zorg en vooruit naar de toekomst. We reiken de Intrakoop Beste Leverancier Award 2019 uit aan de leverancier die van leden de hoogste waardering heeft gekregen in de LPM.  

Afscheid Frank Kaptein

Aansluitend aan het jubileumevent is het afscheid van Frank Kaptein, onze directeur/bestuurder die met pensioen gaat. Hij heeft 12 jaar passievol leiding gegeven aan Intrakoop en inkoopsamenwerking in de zorg. Uiteraard krijg je gelegenheid hem persoonlijk gedag te zeggen.

Deel dit artikel