Ledenconsultatie textieldiensten

14 november 2019
Oud Ootmarsum
Opvouwen wasgoed_web

Het blijft een dossier vol uitdagingen: het wassen van persoonsgoed, dienstkleding of platgoed. Of je het nu in eigen beheer uitvoert of hebt uitbesteed. Samen met jullie, andere zorgorganisaties en leveranciers streeft Intrakoop ernaar zoveel mogelijk waarde toe te voegen en tegelijk de kosten in deze processen te verlagen.

Kennis en ervaringen delen is daarvoor essentieel. Daarom nodigen we jullie uit voor een aantal rondleidingen door de wasserijen. Maar we gaan vooral ook met elkaar sparren over de huidige dienstverlening van de verschillende leveranciers, over de toekomst van de textielverzorging en horen graag meer over jullie ideeën, wensen en eisen. 

Interactieve sessie

Welke belangrijke ontwikkelingen zien jullie in de markt? En hoe gaan leveranciers hiermee om? Hoe ga je om met vragen van thuiszorgcliënten over wasserij/stomerijservice? Welke keuzes maak je als het gaat om gordijnenservice, en bedrijfskleding? En kijk je wel eens kritisch naar je eigen bedrijfsprocessen rondom textieldienstverlening? We gaan er graag met je over in gesprek.

Voor wie interessant?

De bijeenkomsten zijn interessant voor inkopers en facilitaire managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor of direct betrokken zijn bij de processen rondom textieldienstverlening.

 Programma
10.15 Inloop 
10.30 Welkom 
10.45 Ontwikkelingen in textieldienstverlening: interactieve sessie met Intrakoop 
12.15 Lunch 
12.45 Presentatie en rondleiding door de wasserij 
14.00 Afsluiting 

De leverancier en Intrakoop heten iedereen welkom. Rond het middaguur genieten we samen van een lunch aangeboden door de leverancier. We sluiten af met een rondleiding door de wasserij. Tijdens het programma is er ruim voldoende gelegenheid voor vragen, discussie en het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Data en locaties

24 oktober bij LipsPlus in Gemert
14 november bij Springendal in Ootmarsum
19 november bij Rentex Floron in Bolsward

Deel dit artikel

Neem contact op

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86