Workshop ProActive voor betere rapportages

14 mei 2020
Schiedam
Aanmelden
Ledenconsultatie

Als inkoper wil je je inkoopproces zo goed mogelijk inrichten. Software van ProActive kan je daarbij ondersteunen. Maak jij optimaal gebruik van de mogelijkheden? Wist je dat je volledige realtime spendanalyses kunt maken? En je uitgaven kunt vergelijken met de Intrakoop benchmark?

Op 14 mei organiseren wij een speciale workshop. Daar leggen we uit hoe je je systeem correct kunt inrichten, met de juiste koppelingen tussen alle grootboeknummers en productgroepen in de zorg. Met hulp van ProActive en Intrakoop kun je al tijdens de workshop aan de slag. En als je aan het eind van de workshop niet alle relevante koppelingen af hebt, weet je in ieder geval genoeg om het zelf af te maken.

Als je een consultant vraagt om deze koppelingen te maken, kost dat een halve dag. In deze speciale instructiebijeenkomst kunnen we in een keer uitleggen wat je moet doen en je daarbij helpen. Zo heb jij straks betere rapportages tegen minder kosten.

Programma op hoofdlijnen
 9.00 Inloop 
 9.30 Instructie 
 10.15  Zelf aan de slag
 12.30 Lunch 
 13.15 Zelf aan de slag 
 16.00 Wat hebben we vandaag bereikt? 
 16.30 Afsluiting 

 

Vóór de workshop

Na je aanmelding controleren wij of je rechten goed in ProActive staan. Zo kun je tijdens de workshop direct aan de slag. Neem een laptop mee, zodat je ter plekke kunt inloggen in ProActive en zorg ervoor dat je een download van je grootboekrekeningen hebt.

Kosten voor deelname

Intrakoop en ProActive organiseren deze workshop speciaal voor Intrakoop-leden. De kosten voor deze workshop bedragen € 249,- per persoon inclusief lunch. We gaan uit van zes deelnemers.

Daarnaast krijg je als lid een jaar lang toegang tot de Intrakoop-benchmark. Voorwaarde voor deelname aan deze bijeenkomst is dat je de grootboekgegevens van jouw organisatie (anoniem!) beschikbaar stelt aan Intrakoop. Intrakoop voegt deze data toe aan de benchmark, waardoor deze nog betrouwbaarder wordt.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over deze workshop? Neem dan contact op met

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06