Training Optimaliseer gebruik ProActive (online)

10 november 2020
Telecom

Je probeert je inkoopproces zo optimaal mogelijk in te richten. De software van ProActive ondersteunt jouw organisatie hier bij.

Uit gesprekken met onze leden blijkt dat lang niet alle mogelijkheden van de software optimaal worden gebruikt. Hier zien Intrakoop en ProActive nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. 

Om zorgorganisaties te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken werken Intrakoop en ProActive samen. Zo bieden we Intrakoop-leden een gratis functioneel beheer training aan, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Op deze manier kun je ook kennismaken met andere ProActive-gebruikers en wederzijdse ervaringen uitwisselen.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Samen met jou zoomen we in op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten. Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software en hoe je deze beter in kunt zetten. 

Welke onderwerpen behandelen we?

  • Aan de hand van een specifieke case gaan we het volledige P2P proces voor één leverancier helemaal inrichten
  • Je krijgt advies over de procesoptimalisatie op basis van best practices
  • We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P2P

Tijdens de online training is er volop gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten. 

Aanmelden

Deze online training is specifiek gericht op inkopers en financiële medewerkers die ook functioneel beheer van ProActive doen. Intrakoop-leden die klant zijn bij ProActive kunnen kosteloos deelnemen. Je kunt je via het aanmeldformulier aanmelden.  

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66