Webinar TPF Privacy Manager in de zorg

27 januari 2022
cyber security

Het is intussen voor iedereen wel duidelijk dat ook binnen zorginstellingen het implementeren van alle onderdelen van de AVG veel tijd en geld kost.

Dit begint al bij het opbouwen van een goed register van verwerkingen.

Intrakoop heeft marktonderzoek gedaan naar applicaties die behulpzaam kunnen zijn bij deze implementatie. Dit heeft geresulteerd in de keuze voor een aantal applicaties waarmee organisaties op verschillende detailniveaus en met meer of minder focus op volledigheid AVG-onderdelen geautomatiseerd kunnen borgen. Een van deze leveranciers is The Privacy Factory (TPF) met haar AVG-tool “Privacy Manager” waarmee zorgorganisaties digitaal aan hun verantwoordingsplicht kunnen voldoen en deze up-to-date kunnen houden. Het voordeel is ook dat TPF o.a. een op de zorg afgestemd en reeds ingevuld register van verwerkingen levert, en naast de AVG ook NEN 7510 meeneemt. 

Door deze samenwerking kunnen de leden van Intrakoop die hun privacy-organisatie verder willen automatiseren en optimaliseren gebruikmaken van deze applicatie om daarmee op een nog efficiëntere wijze aantoonbaar AVG-compliant te worden/zijn. Waar nodig of gewenst kunnen de privacy consultants van Intrakoop, die allemaal bekend zijn met de methodiek van de Privacy Manager, na implementatie ondersteunen bij de verdere borging. 
Wil je weten hoe dit werkt? Meld je dan aan voor het webinar TPF Privacy Manager in de zorg dat we samen met The Privacy Factory organiseren.

Wanneer?

Donderdag 27 januari 2022 van 10.00 tot 11.00 uur.

Voor wie?

Dit webinar is relevant voor bestuurders, directie, FG’s, privacy officers, privacy professionals, Ciso’s en kwaliteitsmanagers die willen weten hoe ze efficiënt AVG-compliant kunnen worden.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar via de button ‘Aanmelden’. Je ontvangt een dag van te voren van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Fred Schellens
Privacy Consultant
  • 06 82 52 92 62