Webinar Nieuwe regeling verduurzaming vastgoed

27 juni 2022
Kosten in de zorg
Pogonici

Om de klimaatdoelstellingen te halen is het belangrijk om maatschappelijk vastgoed te verduurzamen! Denk aan scholen, overheidsgebouwen, rijksmonumenten maar ook zorginstellingen. Om eigenaren van maatschappelijk vastgoed te stimuleren om te investeren in verduurzamingsmaatregelen en zo het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verlagen, is er een nieuwe regeling in de maak. Het kabinet stelt hiervoor € 525 miljoen beschikbaar.

Deze investeringssubsidie duurzaam maatschappelijk vastgoed, afgekort DUMAVA, kun je waarschijnlijk dit najaar aanvragen. We verwachten dat met deze subsidie een deel van de aanschafkosten voor verduurzamingsmaatregelen wordt vergoed. Evenals kosten voor het laten opstellen van een energieadvies of duurzaam monumentenadvies en de kosten voor het opstellen van een energielabel, nadat je verduurzamingsmaatregelen hebt uitgevoerd.

Samen met Innax en Hellemans praten we je tijdens dit webinar bij over deze nieuwe subsidie. We gaan in op vragen als: Voor wie is deze subsidie?, Wat kan ik met deze subsidie? en Hoe kan ik er gebruik van maken?. Uiteraard is er ook gelegenheid voor jou en andere deelnemers om vragen te stellen.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor iedereen die binnen zijn zorgorganisatie bezig is met het verduurzamen van vastgoed.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze nieuwe regeling die in de maak is? Meld je dan aan.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar? Neem dan contact op met

David Hoorn
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 52 75 28 84