Hoe organiseer je flexibiliteit in een duurzaam HR-beleid?

20 september 2022
's-Hertogenbosch

Op 20 september is het jaarlijkse congres over HRM in de zorg in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Simone Nicolaes van Intrakoop zal daar samen met Bertrand Prinsen (Labor Redimo) en praktijksprekers uit de zorg Monique van Weldam (Leger des Heils) en Maria der Weduwe (Pro Senectute) een rondetafelsessie verzorgen over PNIL (Personeel Niet In Loondienst).

Het werven van vast en flex personeel wordt steeds lastiger. We hebben in de zorg steeds meer te maken met zzp-ers, roosterproblemen, verloop, knellende interne processen en stijgende personeelskosten. Met als gevolg een gebrek aan grip en regie. Op welke manier kun je dat doorbreken? Met alleen inkoop van PNIL kom je er niet. Om te kunnen anticiperen op veranderingen heb je flexibiliteit in je personele inzet nodig. Hoe organiseer je dat het beste binnen een duurzaam HR-beleid?

Tijdens onze rondetafelsessie komen veranderingen en hoe je flexibiliteit voor vast en flex duurzaam kunt organiseren aan bod. Onder meer aan de hand van gesprekken met de personeelsmensen uit de praktijk van Leger des Heils en Pro Senectute.

Mensgericht organiseren: focus op de balans van HR in de zorg

Onze rondetafelsessie is een van de onderdelen van het jaarcongres HRM in de Zorg dat in het teken staat van mensgericht organiseren. Het is al jaren het congres voor en door HR-, zorg- en lijnmanagers en bestuur en directie in de care en cure. Je bent in een dag op de hoogte van de actuele veranderingen in de arbeidsmarkt, het HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jouw zorgorganisatie.

Deelname met korting

Wil je meer weten over het congresprogramma? Kijk op de site van HRM in de Zorg. Aanmelden kan via https://www.hrmindezorg.nl/aanmelden/. Als Intrakoop-lid krijg je 50 euro korting bij inschrijving, als je de volgende code gebruikt: IK50HRZ.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over onze rondetafelsessie of hoe wij je kunnen ondersteunen op personeelsgebied? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72