Webinar Intrakoop Deelplatform

17 oktober 2022
Aanmelden
Man met symbool circulariteit

Heeft je zorgorganisatie producten, diensten, faciliteiten of kennis aan te bieden of juist een specifieke vraag? Dan kun je gebruik maken van het Intrakoop Deelplatform. Hoe eenvoudig het werkt, vertellen we je graag tijdens dit webinar.

Het Intrakoop Deelplatform is dé plek waar alle zorgorganisaties in Nederland hun vraag en aanbod kunnen plaatsen. Om onderling te verkopen, verhuren, ruilen of weggeven. Van het plaatsen van een advertentie tot en met de sluiting van de deal, de betaling en het transport via Schotpoort Connect: alles kun je eenvoudig en veilig regelen via het Intrakoop Deelplatform. Het is een laagdrempelige manier om kosten te besparen en bij te dragen aan de verdere verduurzaming van de zorg. 

Wil je meer weten? Volg dit webinar waarin Joost Geerlings en Daan van Gent de werking en toegevoegde waarde van het platform bespreken op een van deze data:

  • 17 oktober: 13.30 - 14.15 uur
  • 25 november: 10.00 - 10.45 uur
  • 22 december: 15.30 - 16.15 uur

Voor wie

Dit webinar is relevant voor onder meer inkopers en facilitaire medewerkers, duurzaamheidscoördinatoren en locatiemanagers. 

De webinars duren maximaal 45 minuten. Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66