Ledendialoog Brandveiligheid

20 oktober 2022
Brandveiligheid

Voor iedere zorgorganisatie is brandveiligheid een ‘must have’. Er gelden strenge eisen en er zijn behoorlijke kosten mee gemoeid. Hoe zorg je ervoor dat je zorgorganisatie aan de wet- en regelgeving voldoet? Hoe hebben jullie de verantwoordelijkheden geregeld? En hebben jullie behoefte om voor brandveiligheid (deels) ontzorgd te worden?

Op 20 oktober organiseren wij een online ledendialoog om te peilen of deze behoefte er is en zo ja, op welke manier wij vanuit Intrakoop een collectief inkooptraject voor brandveiligheid kunnen faciliteren. Doel van dit traject is dan om collectieve overeenkomsten af te sluiten voor de inkoop, het beheer en het onderhoud van brandveiligheidsmiddelen en aanverwante producten. Andere dienstverlening zoals (BHV-)trainingen, advies of complete ontzorging kunnen we ook meenemen in de af te sluiten overeenkomsten.

Tijdens de ledendialoog willen we graag de behoefte aan en reikwijdte voor een collectief inkooptraject brandveiligheid met jullie vaststellen, zodat de uiteindelijke overeenkomsten voldoen aan jullie wensen.

Interesse?

Heb jij behoefte om voor brandveiligheid (deels) ondersteund te worden? Meld je dan aan voor deze online ledendialoog via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor de ledendialoog ontvang je van ons een e-mail met de link naar het online gesprek.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de ledendialoog over brandveilgheid? Neem dan contact op met

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70