Training optimaliseer gebruik Spendcloud in de GGZ (online)

10 november 2022
Telefonie_zakelijk

In het afgelopen voor- en najaar hebben we een aantal sectorspecifieke optimalisatie trainingen georganiseerd met Visma ProActive. Vanwege de positieve reacties herhalen we deze dit jaar.

Het uitwisselen van ervaringen over het goed inrichten en verder automatiseren van je inkoopproces met branchegenoten is zeer waardevol gebleken. 

Lang niet alle mogelijkheden van de Visma ProActive Spendcloud software worden optimaal  gebruikt. Hier ligt nog een enorm verbeterpotentieel voor de zorg. Iedere sector in de zorg  onderscheidt zich van andere sectoren. Door verschillende uitgavenpatronen, andere productgroepen, een andere manier waarop inkoop is ingericht en de interne bestelprocessen (bijvoorbeeld bij kleinschalige woonvormen, denk aan de aantallen bestellers) 

Om zorgorganisaties in de GGZ te helpen dit verbeterpotentieel te ontdekken en te gebruiken werken Intrakoop en Visma ProActive samen. Zo bieden we Intrakoop-leden in de GGZ-sector een gratis functioneel beheer training aan, in plaats van de gebruikelijke één op één training. Op deze manier kun je ook kennismaken met andere Visma ProActive-gebruikers en wederzijdse ervaringen uitwisselen.

Wat gaan we op hoofdlijnen doen?

Samen met jou zoomen we in op de mogelijkheden die een efficiënt P2P-proces in de geestelijke gezondheidszorg kan opleveren en welke verbeterstappen jouw organisatie daar nog in kan zetten. Wij willen jou als gebruiker meer inzicht geven in de mogelijkheden van de software voor gebruik in de GGZ en hoe je deze nog beter in kunt zetten. 

Welke onderwerpen behandelen we?

  • Aan de hand van een specifieke GGZ-case gaan we het volledige P2P proces voor één leverancier helemaal inrichten
  • Je krijgt advies over verdere procesoptimalisatie op basis van best practices uit de GGZ en op basis van de Spendcloud scan
  • We bespreken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van P2P
  • Onderwerpen die jullie zelf aan dragen

Tijdens de online training is er volop gelegenheid voor onderlinge discussie, netwerken en het delen van kennis en ervaringen met branchegenoten. 

Aanmelden

Deze online training is specifiek gericht op inkopers en financiële medewerkers in de GGZ die ook functioneel beheer van Visma ProActive doen. Intrakoop-leden uit de GGZ-sector die klant zijn bij Visma ProActive kunnen kosteloos deelnemen. Je kunt je via deze link aanmelden.  

Deel dit artikel

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66