Ronde Tafel: welke uitdagingen heeft een hedendaagse Repro?

13 maart 2024
Kantoor Intrakoop of online
Aanmelden

In de huidige marktomstandigheden is het van groot belang om goed geïnformeerd te zijn en waakzaam te blijven, om te voorkomen dat men langlopende contracten aangaat die in de toekomst mogelijk ongunstig zijn. Om jou als lid te ondersteunen, organiseert Intrakoop samen met PrintScan een ronde tafel waarbij we bespreken welke uitdagingen een repro heeft in de huidige markt. Dit alles zal plaats vinden in een informele setting.

Aan de hand van onderstaande onderwerpen zullen we samen het gesprek aangaan: 

  • Technologische veranderingen, welke ontwikkelingen zijn er relevant.
  • Kostenbeheersing, hoe zorg ik ervoor dat de afdeling kosten efficiënt opereert. 
  • Kwaliteitscontrole, is er consistente kwaliteit bij het reproduceren van documenten.
  • Klantenservice, is de service richting interne klanten optimaal en voldoet deze ook aan de verwachtingen.
  • Capaciteitsplanning, in tijden van personeelstekort is het vaak lastig om de repro goed te bemannen.
  • Milieubewustzijn, hoe implementeer ik duurzaamheid in de repro afdeling.
  • Workflow-optimalisatie, wat is er nodig voor om de workflow van de repro zo te optimaliseren zodat het hele proces gestroomlijnd verloopt.  

We hebben een partij uitgenodigd die actief is binnen de grafische industrie hebben wij voor deze sessie. Zij kunnen advies geven over het uitbesteden van repro-activiteiten.

Aanmelden 

Wij hebben PrintScan als gespecialiseerd adviseur in de arm genomen om onze leden te ondersteunen met deze vraagstukken en hen te helpen met betere en goedkopere printcontracten.

Op 13 maart 2024 om 09.30 uur verzorgen wij samen met PrintScan een ronde tafel op locatie van Intrakoop (Den Bosch) waarbij deze onderwerpen aan bod komen. Deelname via Teams is ook mogelijk. De ronde tafel duurt maximaal 90 minuten en zal plaatsvinden op het kantoor van Intrakoop. 

Deelname is gratis voor alle leden van Intrakoop.

Voor wie? 

Deze ronde tafel is interessant voor inkopers (IT of facilitair), IT-managers, managers facilitair, contractmanagers maar ook voor andere functionarissen die te maken hebben met het aansturen van een repro-afdeling.

Interesse?

Geef je op voor de ronde tafel via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor de ronde tafel ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling indien je via Teams aansluit.

Deel dit artikel