Jonge inkoopprofessionals voor de zorg

Talenten programma

Per december 2020 is Intrakoop gestart met het Intrakoop Talenten Programma. Hierin worden jonge consultants opgeleid tot inkoopprofessional voor de zorg. Tijdens dit programma zijn ze al beschikbaar voor opdrachten binnen jouw zorgorganisatie.  

Wat houdt het programma in?

Het Intrakoop Talenten Programma is een werk/leer programma van twee jaar waarin jonge talenten worden opgeleid tot inkoopprofessional voor de zorgmarkt. De talenten zijn net afgestudeerde HBO-ers of WO-ers. Het opleiden tot inkoopprofessional gebeurt grotendeels tijdens de uitvoer van opdrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast volgen zij een opleidingsprogramma. Zij worden gedurende deze twee jaar intensief begeleid door Intrakoop.

Het opleidingsprogramma is opgedeeld in een aantal thema’s. Aan bod komen onder andere het Inkoopvak en kennis van de zorgmarkt. Denk hierbij aan een training op Purchase to Pay systemen, training inkoopsoftware, LPM training. Maar ook kennis van de zorgfinancieringen, wet- en regelgeving zijn onderdelen die niet mogen missen.

Tijdelijke ondersteuning op jouw inkoopafdeling

Het opleidingsprogramma biedt jou als opdrachtgever de mogelijkheid een jong talent te laten ondersteunen op afdeling inkoop tegen een gunstig tarief. Intrakoop zorgt voor de begeleiding tot inkoopprofessional waarbij na twee jaar een ervaren inkoopprofessional beschikbaar komt. Na deze periode is het mogelijk om tot een dienstverband over te gaan als beide partijen geïnteresseerd zijn.

Welke opdrachten zijn geschikt?

Deze jonge talenten zijn inzetbaar op diverse opdrachten zoals:
• Het maken van een inkoopkalender
• Het op orde brengen van contractmanagament
• Inrichten en optimaliseren purchase tot pay systeem

Interesse?

Heb je interesse en wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken of we van betekenis voor je kunnen zijn.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit programma voor jouw organisatie?

Juul Hoes
Managing Consultant
  • 06 42 22 29 11
Juul Hoes