Verder op weg naar duurzaam

Je zorgorganisatie heeft al actie ondernomen en de eerste resultaten voor een duurzamere organisatie behaald. En dan? Samen met experts, leveranciers en kennispartners hebben we tools en diensten ontwikkeld, waarmee je je organisatie verder kunt verduurzamen. Welke stappen wil jij zetten? 

Intrakoop_Programma_Duurzaamheid_-_Roadmap_2023-2024_-_versie_voor_website_-_def_augustus_20231
 • Nevi-training Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) in de zorg 
  Samen met de experts van Nevi heeft Intrakoop deze tweedaagse training toegespitst op de zorg. Als lid van Intrakoop krijg je een aantrekkelijke korting op het inschrijfgeld voor deze training.

 • Duurzaamheidsdashboard
  In een uitgebreid dashboard kun je duurzaamheidsdoelen voor je eigen zorgorganisatie instellen, de resultaten monitoren en zien of de resultaten bijdragen aan de gewenste verduurzaming en klimaatdoelen.

 • Intrakoop Deelplatform (maatwerk)

  Heb je al kennis gemaakt met het Intrakoop Deelplatform en wil je organisatie deze marktplaats voor de zorg intensiever gebruiken voor het delen van producten en diensten met collega-zorgorganisaties? Kies dan voor een premium account. Door het vaste maandbedrag vervallen de transactiekosten en je kunt het platform de look & feel van je eigen organisatie geven.

 • Verduurzamen van vastgoed, EED en routekaarten
  Vastgoed en verduurzaming gaan hand in hand. Het begint met inzicht in het energieverbruik en de CO2-uitstoot, gevolgd door het voldoen aan de EED en het opstellen van routekaarten en andere plannen om daarna gestructureerd het vastgoed te verduurzamen naar ‘Paris Proof’. Intrakoop-leveranciers INNAX en Hellemans Consultancy kunnen je daarbij helpen.

Duurzaamheid is een van de belangrijkste onderwerpen, nu en in de toekomst. Daarom blijven we tools en dienstverlening ontwikkelen om jou en andere leden te helpen verduurzamen. Zo zijn we onder andere bezig met dienstverlening op het gebied van:

 • Mobiliteit, zoals duurzaam wagenparkbeheer en laadpalen.
 • Afvalscheiding, zoals de ontwikkeling van een afvalscan en hulp bij de implementatie van afvalscheiding.

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het (verder) verduurzamen van je zorgorganisatie? Of heb je een goed idee waarmee we samen aan de slag kunnen? Neem dan contact op met

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
 • 06 21 28 69 32
Jan Holsappel