De beste deal voor (kerst)geschenken

Of het nu gaat om kerst, de Dag van de Verpleging of een jubileum. Elke gelegenheid vraagt om een eigen geschenk of attentie. Maar hoe vind je steeds weer een origineel cadeau voor je medewerkers of relaties? Onze leveranciers Van Hoeckel en Stegman denken graag met je mee. Als lid van Intrakoop krijg je hier gegarandeerd de beste deals.

Van Hoeckel: grootste aanbieder kerstpakketten

Sligro, moederbedrijf van Van Hoeckel, verzorgt met plezier al je kerstpakketten. Van samenstellen tot en met leveren. Er zijn 18 showrooms verspreid over Nederland, dus is er altijd wel één bij jou in de buurt.

De kerstpakketspecialisten stellen graag met jou een perfect kerstpakket samen voor je medewerkers of collega's. Dat lukt beslist met het brede assortiment food- en non-foodartikelen en het creatieve advies van Van Hoeckel. Je kunt kiezen uit zelf geïmporteerde artikelen en exclusieve merken. Ook alle A-merken zijn voorhanden.

Verrassing naar keuze
Eigenkeuzeconcepten worden steeds populairder. Medewerkers waarderen het als ze zelf een (kerst)geschenk kunnen kiezen. Met ‘Tintelingen’, een extra service in kerstpakketten, biedt Van Hoeckel deze keuzevrijheid.

Het specialisme van 'Tintelingen' is om medewerkers in de zorg te verrassen met een cadeau op maat. Je geeft niet zomaar een (kerst)geschenk, maar een cadeau dat zij zélf mogen kiezen. Met een ruime keuze uit geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten is er altijd iets leuks te vinden.

Voorwaarden Intrakoop
Kies je als lid van Intrakoop voor een kerstpakket bij Van Hoeckel? Dan is dat extra aantrekkelijk door onze voorwaarden. De korting kan oplopen tot maar liefst 15%. De korting wordt direct in mindering gebracht op de factuur. Daarnaast ben je verzekerd van een scherp geprijsd assortiment. Dankzij de enorme inkoopkracht van Sligro, de grootste food-groothandel van Nederland. Dus: geen stress meer voor het jaarlijkse kerstpakket!

Voor Tintelingen gelden afwijkende voorwaarden. Deze stelt Van Hoeckel in overleg met jouw organisatie vast.

Meer informatie?
Kijk op www.sligro-kerstpakketten.nl of www.tintelingen.nl. Of neem contact op met Willem van Caulil van Tintelingen: willem@tintelingen.nl of bel (073) 69 04 066.

Stegman: de mooiste kerstgeschenken

In 25 jaar tijd is Stegman Groothandel uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de kerstgeschenkenbranche. Van thema-kerstpakketten op maat, tot de volledig uitgewerkte meerkeuzeconcepten zoals Persoonlijkenoot.nl en Wenscollectie. Stegman heeft de expertise in huis om van elk geschenk een succes te maken. Kies je voor Stegman? Dan kies je voor een partner die graag meedenkt en het belangrijk vindt zo veel mogelijk te ontzorgen.

Eigentijdse artikelen, aantrekkelijk geprijsd
Het assortiment van Stegman bestaat uit circa 10.000 verschillende food- en non-foodartikelen. Het is één van de uitgebreidste assortimenten van de branche. Onder de naam ‘Collection Puur’, ontwikkelt en importeert Stegman een lijn van eigentijdse artikelen voor een aantrekkelijke prijs. In de stijlvol ingerichte showroom in Schagen stel je samen met een deskundige een pakket of geschenk samen. Voor zowel medewerkers als relaties.

Passend voorstel
Kun je niet naar de showroom komen? Neem gerust contact met Stegman op. Een medewerker inventariseert je kerstwensen telefonisch of in een persoonlijk gesprek. En vertaalt deze wensen naar een passend voorstel.

Laat je je medewerkers liever zelf een keuze maken? Kies dan voor Persoonlijkenoot.nl of Wenscollectie. Hiermee kiest je medewerker uit de mooiste cadeaus, tijdschriftenabonnementen, belevenissen, cadeaubonnen of kerstpakketten. Zo ben je altijd verzekerd van een passend geschenk.

Voorwaarden Intrakoop
Als lid van Intrakoop heb je ook bij Stegman een streepje voor. Afhankelijk van de ordergrootte kan de korting oplopen tot wel meer dan 20%. Voor de Persoonlijke Noot en Wenscollectie.nl geldt een afwijkende korting die je in overleg met Stegman vaststelt.

Meer informatie?
Kijk op www.stegman.nl of neem contact op met Stegman Groothandel, Eveline Bakker, e.bakker@stegman.nl of bel (0224) 21 31 35.

Neem contact op

Ook via Intrakoop gunstig (kerst)geschenken regelen bij Van Hoeckel of Stegman? Neem contact op met:

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83
Linda van Lievenoogen