De inkoopcheck: ontdek waarop je kunt besparen

Twee personen bekijken resultaten

Waar liggen de beste kansen om te besparen binnen jouw organisatie? Ontdek het met onze kosteloze inkoopcheck. Met de benchmark vergelijk je de inkoopkosten van jouw organisatie met die van vergelijkbare zorgorganisaties. Zo weet je waar je staat en krijg je een helder, onafhankelijk overzicht van je besparingsmogelijkheden.

Hoe werk het?

Meedoen aan de inkoopcheck kan eenvoudig en kosteloos. Stuur ons digitaal een export van je grootboek over twaalf maanden (alle posten beginnend met 4). Hoe recenter en gedetailleerder de gegevens, hoe beter. Uiteraard verwerken we dit anoniem.

Dit levert het op

Je ontvangt een heldere, onafhankelijke rapportage. Deze laat in detail zien hoe jouw inkoopkosten zich verhouden tot die van vergelijkbare organisaties. Met jouw deelname help je ons bovendien nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor inkoopsamenwerking binnen de zorg. Dat maakt goede zorg beter betaalbaar. En daar profiteer jij als Intrakoop-lid natuurlijk ook van.

Vervolgstap: de inkoopscan

Wil je na de inkoopcheck een volgende stap zetten naar efficiënte inkoop? Dan kun je de online inkoopscan doen. Hiermee brengen we alle uitgaven van je zorgorganisatie gedetailleerd in kaart. We kijken daarbij niet alleen naar de kostenverdeling, maar bijvoorbeeld ook naar het aantal facturen en leveranciers. Dat levert een transparant en compleet overzicht op van de inkoopuitgaven van jouw zorgorganisatie. En nog meer inzicht in waar je kunt besparen.

Meer over de inkoopscan

Extra: de leveranciersprestatiemeting

Hoe tevreden zijn je collega’s met jullie leveranciers? Achterhaal het kosteloos met de online Leveranciersprestatiemeting (LPM) van Intrakoop. De LPM levert je een schat aan informatie op. Hiermee kun je de leveranciersprestaties met je collega’s en leveranciers evalueren en verbeteren. Je kunt de LPM ook gebruiken voor het behalen van kwaliteitscertificering, zoals HKZ en ISO.

Doe de leveranciersprestatiemeting

Neem contact op

Meer weten of wil je meedoen aan de inkoopcheck, inkoopscan of de leveranciersprestatiemeting? Wij helpen je graag.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70
Intrakoop Servicedesk