Bestel voordelig elektronica en huishoudelijke apparatuur

Wil jij ook besparen op de inkoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur? Bestel dan via onze leverancier BCC Zakelijk. In slechts enkele klikken selecteer je de apparatuur die jij nodig hebt. In de meeste gevallen kan BCC Zakelijk alle gewenste elektronica binnen 24 uur leveren en installeren op kantoor of in jouw (zorg)locatie.

Intrakoop heeft voor elektronica en huishoudelijke apparatuur een overeenkomst gesloten met BCC Zakelijk. Tegen de beste prijzen leveren en installeren zij wit-, grijs- en bruingoed. BCC Zakelijk zorgt er altijd voor dat de gewenste elektronica is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Voordelen BCC Zakelijk

Bij BCC Zakelijk heb je een vast aanspreekpunt voor al je bestellingen, servicevragen en after sales processen. Wel zo makkelijk! De BCC accountmanager voorziet jou van deskundig advies dankzij ruime ervaring met zorgorganisaties. Maak, indien gewenst, gebruik van de bezorg- en installatiedienst van BCC Zakelijk. Helaas komen defecten ook weleens voor bij apparaten, BCC Zakelijk heeft externe reparateurs die dit voor je oplossen. Afhankelijk van de garantietermijn is dit betaald of kosteloos*. Tot slot is het mogelijk jouw inkoopsysteem te koppelen aan BCC Zakelijk, waardoor het inkopen nog makkelijker wordt. Ook hierover adviseert de accountmanager jou graag. 

BCC Zakelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij BCC is er aandacht voor het milieu waardoor recycling een aandachtspunt is. De bezorgers nemen jouw oude producten kosteloos mee retour voor een milieuvriendelijke verwerking. Verder kan BCC jou als geen ander informeren over een energiezuinige keuze voor je product. Tot slot geeft BCC de zekerheid van eerlijke producten en houden zij zich, als onderdeel van de FNAC Darty groep, aan de internationale standaarden voor kinderarbeid en milieu.

* Standaard fabrieksgarantie van twee jaar

Neem contact op

Wil je meer informatie of deelnemen aan onze overeenkomst met BCC Zakelijk? Neem contact op met:

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
André Burnet