Contractmanagement
Schoonmaak & Textiel

Zodra de overeenkomst is gesloten, begint de echte samenwerking tussen je zorgorganisatie en de leverancier. Hoe zorg je dat de samenwerking met je leveranciers goed verloopt? Of het nu gaat om je schoonmaakdienstverlener of wasserij. En dat de gemaakte afspraken worden nagekomen? Ons contractmanagement neemt je deze zorg uit handen.

‘Samen borgen we de kwaliteit van schoonmaak & textiel in jouw organisatie.‘

Contractmanagement op maat

Via ons contractmanagent bouw je aan een duurzame relatie met je schoonmaakleverancier en wasserij. We stemmen het contractmanagement volledig af op de behoeften van jouw organisatie. Dat doen we door eerst samen jullie verwachtingen en wensen te inventariseren. De afspraken leggen we vast en toetsen we regelmatig. Op die manier borgen we de kwaliteit van dienstverlening voor jouw organisatie, en waar mogelijk zorgen we voor verbeteringen. Zo haal jij het maximale uit de samenwerking. En bouw je met onze hulp aan een duurzame relatie met je leverancier.

Meet de kwaliteit van jouw wasserij met de Textielaudit®

Speciaal voor de controle van textielverzorging biedt Intrakoop de Textielaudit® aan. Hiermee doe je een onafhankelijke kwaliteitsmeting van je textielpakket. Zo bewaak en verbeter je de kwaliteit van de wasserijproducten en -diensten. Je kunt de kwaliteit meten van linnenverhuur, dienstkleding en persoons- en/of instellingsgebonden goed. Laat de kwaliteit te wensen over? Dan geeft de Textielaudit® je duidelijke handvatten om in gesprek te gaan met je textielverzorger. Ook daarbij kunnen we je bijstaan.

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen ontzorgen met contractmanagement? Neem contact op met:

Astrid Willemsen
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 57 90 38 86
Astrid Willemsen