Digitaliseren van vastgoedmanagement

Voor iedere vastgoedeigenaar of -beheerder is het van belang om inzicht te hebben in alle onderdelen van vastgoedmanagement. 

Op het vlak van vastgoedonderhoud is dit vaak een uitdaging door het samenkomen van diverse systemen en werkprocessen. Een centrale plaats waar alle informatie wordt verzameld heeft als voordeel:

  • snel inzicht in alle data;
  • overzichtelijk op een plaats;
  • onbeperkt toevoegen van interne en externe gebruikers;
  • makkelijk up to date te houden;
  • mogelijkheid tot gebruik maken van de begrotingsmodule.

De begrotingsmodule staat in verbinding met al jouw vastgoeddata. Dit geeft inzicht en biedt noodzakelijke informatie voor een meerjarenplanning.

Veranderende wet- en regelgeving

Een ander aandachtspunt is het compliant blijven aan de steeds veranderende wet- en regelgeving. Hoe borg je dit op de juiste manier? Wij zien dat het digitaliseren hierbij een grote toegevoegde waarde kan bieden, omdat je met deze software automatisch en proactief word geïnformeerd in de veranderingen op dat gebied. Het geeft je simpelweg meer controle op jouw gebouwbeheer.

Software voor vastgoedmanagement

Er zijn verschillende leveranciers die je kunnen helpen met software voor vastgoedmanagement. Intrakoop werkt samen met HUMBLE. Na marktonderzoek hebben wij deze leverancier gekozen, omdat hun aanbod tot nu toe het meest compleet ontzorgt. Zo heeft HUMBLE op verzoek van een van onze leden met INNAX de stappen van de routekaart gekoppeld aan de meerjarenonderhoudsplanning in hun systeem. Uiteraard kun je ook voor een andere leverancier kiezen. Het gaat erom, dat je goed inzicht in je vastgoeddata hebt om de juiste beslissingen te nemen, de kosten te beperken en te voldoen aan wet- en regelgeving.

Meer informatie

Wil je meer weten over digitaliseren van je vastgoedmanagement? Op 8 maart vond het webinar 'Controle over vastgoedmanagement door digitaliseren' plaats. Bekijk de opname van het webinar.  Of lees meer op deze pagina. Kun je niet wachten om jouw Excellijsten lost te laten en grip en controle over jouw vastgoedmanagement te krijgen door te  digitaliseren? Neem dan contact op met André Burnet.

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe we je kunnen ondersteunen? Neem contact op met:

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84
David Hoorn