Zekerheid van constante kwaliteit? Kies voor de textielaudit van Intrakoop

Schoonmaak en Textiel

De kwaliteit van je wasserij en textielleverancier borgen? Dat kan, met de textielaudit die we aanbieden aan onze leden. Groot pluspunt: kwaliteit wordt meetbaar én cliënten profiteren mee!

Leg kwaliteitseisen vast

Wat is helder wit en wat is grauw? Wat is lekker zacht textiel en wat is versleten? Leg kwaliteitseisen van textiel en de dienstverlening altijd vast in de leveringsvoorwaarden. Een concreet programma van eisen of KPI’s (Key Performance Indicators) laten geen ruimte voor discussie. Ze vormen de basis waarop een textielaudit wordt uitgevoerd, volgens vastgestelde parameters. Zo heb je als klant altijd steekhoudende argumenten wanneer een leverancier niet aan de eisen voldoet. 

Profiteer van kennisdeling

Met de textielaudit profiteer je als klant ook van de kennis en ervaring van anderen. Omdat de audit zorgorganisatie, textielwasserij en Intrakoop samenbrengt, vindt er automatisch uitwisseling plaats. Dit houdt wasserijen en textielleveranciers scherp. Met de ontwikkeling van een online platform kun je als zorgorganisatie bovendien je eigen ervaringen spiegelen aan die van andere instellingen. Zo ben je ervan verzekerd dat je bewoners en cliënten de beste kwaliteit kunt bieden.

Check wat er met je klacht gebeurt

Een klacht over een onvolkomenheid in textielservice melden is één, wat de leverancier ermee doet, daar gaat het om. Ook de afhandeling van klachten en meldingen maakt deel uit van de textielaudit. Dit geeft helder inzicht in wat je leverancier doet om zijn dienstverlening te verbeteren en op het gewenste niveau te houden. Een extra zekerheid voor kwaliteit!

Intrakoop biedt de textielaudit als aparte dienst of als onderdeel van haar overeenkomst voor leden aan. 

3 gouden regels voor een optimaal wasserijproces

  • Zet afspraken en wijzigingen altijd zwart op wit
  • Zorg dat alle betrokken medewerkers weten wat de kwaliteitseisen zijn
  • Gaat iets niet goed? Communiceer dit direct met de leverancier!

Ontdek meer over de Textielaudit®

Deel dit artikel

Neem contact op

Samen de was doen? We horen graag hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Neem contact op met:

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86