Samen elke dag een beetje beter maken

FairBeleg - portieverpakkingen

Verspilling tegengaan, verduurzamen van zowel product als verpakking en nog beter inspelen op de wens van de klant.

Dat is de belofte van FairBeleg, het nieuwe merk van onze partnerleverancier en  ‘broodbelegger’ Offerman.

Deze zomer hebben de makers van Kips en Kraak-Vers het nieuwe merk FairBeleg gelanceerd voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking en 10-plaks verpakking. Met FairBeleg combineren ze het beste van beide merken, maar doen daar nog een schepje bovenop. Ze zijn trots op hun verleden en blijven daarom ook de vertrouwde producten leveren met de hoge kwaliteit die je van ze gewend bent, maar dit alles met een nieuw verhaal. 

Tegengaan van voedselverspilling

Productveiligheid, hygiëne en constant goede kwaliteit zijn de basis. Maar naast het lekkerste beleg met volop keuze, vindt Offerman het tegengaan van verspilling net zo belangrijk. Slim omgaan met voedsel en verpakking ziet Offerman ook als hun verantwoordelijkheid. Zo zijn de portieverpakkingen hartig broodbeleg gebaseerd op het beleggen van één boterham. De verpakking is niet alleen hygiënisch, maar door portionering gaan ze ook verspilling van voedsel tegen.

Beter Leven keurmerk

Voor alle vleeswaren kiezen ze waar mogelijk voor producten met een Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Zo hebben de kipproducten van FairBeleg nu allemaal al het keurmerk met 1 ster. Met FairBeleg richten zij zich op de toekomst en blijven ze in beweging. Door net even wat verder te kijken dan vandaag, hopen ze elke dag een beetje beter te maken.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49