Asito B.V.

Asito

Asito traint schoonmaakkrachten als specialisten waarbij patiënt- en bewonersveiligheid op nummer 1 staat. Aanvullend op deze training werkt Asito volgens de geldende richtlijnen van de instelling.

Asito traint schoonmaakkrachten als specialisten waarbij patiënt- en bewonersveiligheid op nummer 1 staat. Aanvullend op deze training werkt Asito volgens de geldende richtlijnen van de instelling. Schoonmaken gaat veel verder dan zorgen voor hygiëne en naleving van protocollen, zeker in een ziekenhuis of zorgorganisatie. Ook gastvrijheid is een rol die de schoonmaakkrachten van Asito graag in praktijk brengen, het contact met de patiënt, arts en vrijwilliger. Maar ook het helpen van bezoekers binnen jouw organisatie. Asito geeft graag net dat beetje extra aandacht aan jouw 'klant', waardoor het verblijf aangenamer is.

Asito verbindt

Voor dit schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. De kracht zit in haar mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van haar mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerwaarde deelt ze met haar opdrachtgevers. Graag gaat Asito samen op pad om jouw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu. 
Asito. Staan voor Schoon, gaan voor verbinding.

Unieke voordelen

  • Lange en brede ervaring in de zorg, zowel cure als care
  • Kennis van processen en procedures in de zorg (zoals Cleanroom en OK)
  • Innovatief vanuit de menselijke maat. Intellibot, KiteRobot (glazenwasrobot), innovatieve brede partnerships
  • Duurzame organisatie die ook haar partners helpt te verduurzamen
  • Inclusief ondernemen op hoog niveau geborgd

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Asito B.V.
Plesmanweg 24
7602 PE ALMELO

Tel: (0546) 484950
Postadres
Asito B.V.
Postbus 375
7600 AJ Almelo
Internet
https://www.asito.nl/

Contactpersoon
Bob Mols

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46