CêlaVíta Foodservice

CêlaVíta Foodservice ontwikkelt producten met de behoeften van professionele koks voor ogen. Vanaf teelt tot en met de levering stelt deze Intrakoop-leverancier alles in het werk om de constante kwaliteit van het gehele assortiment te borgen.

De aardappelen voor de CêlaVíta producten worden eerst zorgvuldig geselecteerd alvorens gesorteerd, geschild, gesneden en gelijkmatig gegaard te worden. 

Aardappels en het voedingsadvies

Binnen de zorg zijn er vaak specifieke dieetwensen voor de maaltijd. Niet alleen moet de maaltijd vers en lekker zijn, hij moet ook voedzaam en geschikt voor de specifieke behoeften van patiënten of bewoners. De CêlaVíta aardappel producten zijn dan ook bij uitstek geschikt voor de zorgsector. De ouderwetse aardappel, gezond en vol vitamines, maar met wat extra gemak.
Aardappels passen goed in verschillende diëten, zoals een zoutarm, gluten- of lactosevrij dieet. Maar zijn ook een bron van natuurlijke voedingsvezels, vitaminen en koolhydraten. Gepureerd zeer geschikt voor mensen met slikproblemen.

Gemak voor iedere keuken

Aardappel is een alleskunner en met zijn neutrale smaak door velen geliefd. Ze kunnen op smaak gebracht worden door de chef tijdens de bereiding, of op het bord. Door de vele verschillende manieren van bereiding smaakt een aardappel iedere dag weer anders. 

Het assortiment koelverse aardappelen van CêlaVíta biedt alles wat je nodig hebt om een maaltijd te maken, geschikt voor jouw patiënten of bewoners. De producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen en bereidingswijzen. Vers en natuurlijk want er wordt niets kunstmatigs aan toegevoegd.

 • CêlaVíta geblancheerde aardappelen, zijn voorgegaard en bieden een pure aardappelsmaak met het gemak van een kortere bereidingstijd, zonder zelf te hoeven schillen. 
 • De CêlaVíta ready-to-heat en gekoelde McCain aardappelproducten zijn 100% gaar. Klaar om warm op te dienen of koud rechtstreeks in een verse salade te verwerken. Snel en efficiënt!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 • Bio-energie uit slibinstallatie.
 • Eigen waterbron waarbij CêlaVíta het water uit de blancheur 'hergebruik' bij het wassen van de aardappelen.
 • Low Food mile’s, door carcoolen met andere koelverse leveranciers.

Unieke voordelen

 • Geen kunstmatige toevoegingen
 • 365 dagen topkwaliteit
 • Gelijkmatige garing
 • Minder gewichtsverlies bij het koken (meer porties per kg)
 • Kortere bereidingstijd

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
CêlaVíta Foodservice
Puttensteinsveldweg 22
8091 BS WEZEP

Tel: (038) 845 97 00
Postadres
CêlaVíta Foodservice
Postbus 22
8090 AA WEZEP
Internet
http://www.celavitafoodservice.nl

Contactpersoon
Dik Hulleman

Neem contact op

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
 • 06 12 56 89 49