Cevinio (voorheen Tblox BV)

Cevinio Invoice-to-Pay cloud oplossing. Onze leveranciers InvoiceSharing en TBlox zijn recentelijk opgegaan in Cevinio. Voorlopig houden wij nog twee overeenkomsten met respectievelijk InvoiceSharing en TBlox. Op termijn zal dat één leverancier worden met één product.

Naast een toonaangevende AP-automatiseringsoplossing, is Cevinio een partner die zich inzet om jouw crediteurenadministratie te transformeren door de toepassing van 3e generatie algoritmes. Cevinio blijft continu innoveren om de AP-automatiseringssoftware van morgen te ontwikkelen. De implementatie van AI (artificial intelligence) en robotica in het factureringsproces zorgt voor betere compliance, productievere teams en hogere kostenbesparingen. Cevinio's automatiseringssoftware is een wereldwijde oplossing: multi-country, multi-language en daarnaast multi-ERP. 

Ontvang, verwerk en valideer facturen volledig geautomatiseerd met Cevinio. Een expertise in multi-OCR, inkoopprocessen, complexe factuurscenario's, geavanceerde rapportagefuncties en goedkeuringsworkflow zijn slechts enkele kenmerken die hen onderscheiden in de markt.

 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Cevinio (voorheen Tblox BV)
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam

Tel: (088) 7999999
Internet
https://cevinio.com/nl/

Contactpersoon
Vilayat William

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66