Checkbuster

De zorg krijgt steeds meer te maken met controles en inspecties, audits en compliance-eisen. Om hieraan tegemoet te komen vinden veel zorgorganisaties het wiel opnieuw uit. Dat is tijdrovend, omslachtig en duur. Samen met Checkbuster biedt Intrakoop hèt inspectieplatform voor teams in de zorg.

Checkbuster is een compleet en gemakkelijk te gebruiken platform voor mobiele apparaten om alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles in de zorg te plannen en uit te voeren. In Checkbuster NXT maak je eenvoudig inspecties aan, wijs je actiepunten tijdens de inspectie eenvoudig toe aan collega’s en/of leveranciers, voeg je foto’s en commentaren toe en bewaak je de opvolging van deze actiepunten. 

Uniek aan de samenwerking met Intrakoop is de exclusieve Intrakoop-bibliotheek. Hierin vind je veel direct toepasbare inspectielijsten om je kwaliteits- en veiligheidsproces te ondersteunen. 

Samen is beter dan alleen

Inspectierapporten of samenvattingen deel je eenvoudig en efficiënt met anderen. Het uitgebreide management dashboard geeft inzicht in inspectieresultaten, openstaande actiepunten, achterstallige uitvoering van inspecties, trends en risico’s en levert daarmee zeer waardevolle managementstuurgegevens. Zo ben je compliant en voldoe je aan de wet- en regelgeving. Dat maakt Checkbuster dé turn-key oplossing voor inspecties die zowel flexibel als robuust is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Tijdens de contractperiode zal Checkbuster 1% van haar winst besteden aan een goed doel ter verbetering van onze samenleving.
  • Samen met minimaal 10 Intrakoopleden wil Checkbuster het gesprek op gang brengen om over zijn platform patiënten/cliënten te betrekken bij het verbeteren van patiëntveiligheid en zelfstandig metingen en controles te laten uitvoeren of onderdelen hiervan en input geven, zodat patiënten/cliënten zelf een handvat krijgen om hun behandeling positief te beïnvloeden.
  • Checkbuster streeft ernaar actief bij te dragen aan vermindering van de footprint door de aanschaf van elektrische of waterstof leaseauto’s, in gang zetten van een openbaar vervoerbeleid, ontmoedigen van zakelijk vliegen en bij elke zakelijke keuze voor inkoop de milieu-afweging doorslaggevend te laten zijn.  

Unieke voordelen

  • Checkbuster NXT is het leidende platform voor inspecties, controles en audits voor teams
  • Er is een Intrakoopbibliotheek met voorbeeldinspecties en templates op verschillende deelgebieden. Zelf inspectielijsten maken kan natuurlijk ook.  
  • Interactie rapportages op elk niveau met managementstuurgegevens
  • Digitale controles en inspecties zorgen voor minder administratielasten
  • Met een druk op de knop krijg je Inspectierapporten in je eigen huisstijl
  • Klik hier voor het aanmaken van een gratis (proef)account

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Checkbuster
Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle

Tel: (038) 3030360
Internet
http://www.checkbuster.com

Contactpersoon
Gert-Jan Hemmers

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66