Diversey

Diversey

Strikte hygiƫne handhaven heeft de hoogste prioriteit in de gezondheidszorg. Een schone omgeving is geen vraag, maar een vereiste. De patiƫnten, bewoners, bezoekers en medewerkers van jouw zorgorganisatie hebben er recht op.

Diversey levert een breed assortiment aan reinigings- en hygiënesystemen. Ook maatwerk is mogelijk, afgestemd op jouw wensen voor verschillende ruimten in jouw zorginstelling. Je ontvangt als Intrakoop-lid extra korting op de opleidingen en kunt zo optimaal gebruik maken van de ondersteuning voor en adviezen over schoonmaak. Als Intrakoop-lid kun je bovendien gratis gebruik maken van een toolbox die Diversey heeft ontwikkeld. Een praktisch hulpmiddel om je uur- en materiaalkosten inzichtelijk te maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Diversey zet zich in voor een schonere, gezondere toekomst. De producten, systemen en expertise van Diversey zijn gericht op het veiliger en hygiënischer maken van voedsel, dranken en faciliteiten voor consumenten en voor bewoners. Het doel van Diversey om te werken aan de verlaging van uitstoot en het vergroten van haar energie-efficiency, vormt het middelpunt van hun corporate strategie om het leven te beschermen, de aarde te behouden en de industrie te veranderen.
 
Voordat nieuwe producten op de markt gebracht worden, toetst Diversey deze aan strenge toelatingseisen, zodat zij er zeker van zijn dat ze voldoen aan nationale en internationale wetgeving. Bij de keuze van grondstoffen en productieprocessen, worden strikte gedragslijnen en normen in acht genomen.
 
Door het gebruik van de producten en systemen van Diversey draag jij ook je steentje bij aan de circulaire economie. En worden de schadelijke gevolgen van reinigings- en hygiëneprocessen beperkt. Je krijgt daar uitgebreide informatie over. 

Unieke voordelen

  • Totaalleverancier voor alle reinigings- en hygiënevraagstukken
  • Toegevoegde waarde door trainingen, calculaties, data loggen
  • Uitgebreid logistiek netwerk
  • Partner in infectiepreventie

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Diversey
Maarssenbroeksedijk 2
3542 DN UTRECHT

Tel: (030) 2476911
Postadres
Diversey
Postbus 40441
3504 AE UTRECHT
Internet
http://www.diversey.com

Contactpersoon
Jim Klein

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46