Essity Tena

Een breed assortiment incontinentie-, was- en huidverzorgingsproducten in tal van varianten en verpakkingen tegen goede condities. Dát is je voordeel als Intrakoop-lid bij deze overeenkomst. Essity Health and Medical Solutions is marktleider op het gebied van hygiëneproducten met het toonaangevend merk Tena.

Op basis van haar kennis over de gezondheidszorg geeft TENA advies en verpleegkundige ondersteuning om een zo optimaal mogelijk pakket voor jouw zorgorganisatie samen te stellen. Je wordt deskundig begeleid met gedetailleerde managementinformatie, diverse ondersteunende materialen, workshops, trainingen en E-learning modules. Bovendien zorgt deze Intrakoop-leverancier dat je inzicht krijgt in het op een zo efficiënt mogelijke manier inzetten van incontinentie- en verzorgend wassen producten, zodat je kosten kan besparen. Niet alleen in materiaal, maar ook in het voorkomen van gevolgkosten door bijvoorbeeld lekkages.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Essity Health and Medical Solutions innoveert continu en schept een werkklimaat waarbij innovaties in producten en processen optimaal tot hun recht komen.
  • Door de juiste inzet van materialen zijn er minder Tena incontinentieproducten nodig, verlagen de gevolgkosten, wordt comfort voor de cliënt gerealiseerd en verminderd u tevens de belasting voor het milieu.
  • Best practices worden wereldwijd gedeeld. Essity Health and Medical Solutions is wereldwijd één van de toonaangevende organisaties die MVO zeer hoog in het vaandel heeft staan. Bossen van SCA, het zusterbedrijf van Essity, zijn FSC/ISO 14001 gecertificeerd.

Unieke voordelen

  • Optimaal comfort (aantoonbaar minder huidirritaties en lekkages)
  • Laag verbruik en gerichte materiaalselectie per cliënt
  • Breed en compleet assortiment aan Incontinentie- en Verzorgend Wassen producten
  • Invloed op je integrale kosten door veel keuzes in het contract

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Essity Tena
Arnhemse bovenweg 120
3708 AH ZEIST

Tel: (030) 6984600
Postadres
Essity Tena
Postbus 670
3700 AR ZEIST
Internet
http://www.essity.com

Contactpersoon
Bettina Deurloo

Neem contact op

Ted Geutjes
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 12 28 43 16