Essity Tork

Essity is de grootste leverancier ter wereld van producten en oplossingen binnen de markt van professionele hygiƫne. Het merk Tork biedt een breed assortiment hygiƫneproducten en diensten binnen het Away-from-Home-kanaal.

Tork levert wereldwijd aan klanten in de sectoren: gezondheidszorg, horeca, industrie en office. Door de jarenlange ervaring en expertise in hygiëne en duurzaamheid, is Tork marktleider in verschillende sectoren en een betrokken partner in meer dan 90 landen. Tork is onderdeel van het Essity merkportfolio. De producten van Tork zijn verkrijgbaar via verschillende distributeurs. Als Intrakoop-lid kan je deze A-merk producten bovendien inkopen tegen een zeer scherpe prijs.

Essity is een internationale speler op het gebied van hygiëne en papier. Het concern ontwikkelt, produceert en verkoopt papierproducten en producten voor persoonlijke verzorging.  Essity heeft wereldwijd 48.000 medewerkers en verkoopt producten in ongeveer 150 landen. Onder Essity vallen de merken TENA, Tork, Tempo, Zewa, Velvet, Libero, Edet, Nosotras, Saba. Familia, Drypers en Leukoplast. Essity wordt erkend als globale leider op het gebied van duurzaamheid. Voor het zesde jaar op rij behoort Essity volgens Canadian Corporate Knights tot één van de 100 meest duurzame bedrijven (2010). En door Ethisphere Institute erkend als één van de meest ethische bedrijven ter wereld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Essity als onderneming is één van de grootste leveranciers van FSC-gecertificeerde producten.

Unieke voordelen

  • Transparant en compleet assortiment hygiëneartikelen
  • Unieke range dispensers voor iedere toepassing
  • Blijvend innovatief
  • Duurzame oplossingen
  • Constante, hoge kwaliteit

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Essity Tork
Arnhemse bovenweg 120
3708 AH ZEIST

Tel: (030) 6984600
Postadres
Essity Tork
Postbus 670
3700 AR ZEIST
Internet
http://www.essity.com

Contactpersoon
Joost Bos

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46