Hago Zorg B.V.

Met meer dan 3.400 medewerkers maakt Hago Zorg dagelijks ruim 1.200 locaties bij 171 klanten in de zorg schoon. Hago Zorg zorgt voor een hygiënische schone omgeving voor meer dan 50.000 zorgcliënten en patiënten. En er is een kans van 35% dat er iemand geboren wordt in een ziekenhuis waar Hago Zorg schoonmaakt. Hago Zorg doet dit al meer dan 50 jaar.

Dit zijn zomaar wat cijfers over de schoonmaakactiviteiten van Hago Zorg. Maar inmiddels doet deze Intrakoop-leverancier al veel meer in de zorg, denk aan zorgondersteuning en logistieke diensten.

Hago Zorg brengt positieve impact op ieder mens in de zorg

Dat is haar missie. Of dit nu is voor de klanten waarvoor Hago Zorg werkt, de cliënten die dagelijks met deze schoonmaakleverancier van doen hebben, de mensen die zelf in de zorg werken of eigen mensen. Positieve impact door enerzijds het bieden van meer gastvrijheid in de zorg en anderzijds het ontwikkelen van programma’s voor infectiepreventie. Het is haar ambitie om, naast een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening tegen de juiste prijs, dagelijks een positieve impact te leveren op 2,5 miljoen mensen in de zorg. Daartoe heeft Hago Zorg een impactagenda 2021 opgesteld.

Ondernemend partnerschap

Hago Zorg gelooft in partnerschap waarbij zij samen invulling geeft aan kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en waarbij de wensen en behoeften van de cliënten het uitgangspunt zijn. Dit doet Hago Zorg met de klant, derden of andere Vebego-bedrijven. Denk hierbij aan Assist Zorgondersteuning, Alpheios, Fortron en Returnity. Samen zoekt Hago Zorg naar innovatieve businessmodellen die een positieve bijdrage leveren aan ieder mens in de zorg. Bijvoorbeeld voor het personeelstekort, hygiëne-problematiek of financiële uitdagingen.

Vitaliseren van werk en zorg

Hago Zorg is ontstaan uit het familiebedrijf Vebego. Vebego heeft als doel het vitaliseren van werk en zorg. Dit doet zij met meer dan 35.000 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Zij zijn inmiddels actief in meer dan 150 bedrijven en joint ventures.

Unieke voordelen

  • De schoonmaakpartner in de zorg met 50 jaar aan kennis en ervaring van schoonmaakdienstverlening in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg
  • Expertise op het gebied van infectiepreventie en medische schoonmaak, zoals MRSA/Noro bestrijding, OK- en Cleanroomreiniging en schoonmaken & cytostatica
  • Innovatieve belevings- en gastvrijheidsconcepten met Glanzend Resultaat Programma
  • Aanvullende diensten als, zorgondersteuning, logistiek, beddenreiniging en linnenverzorging
  • Duurzaamheid, PSO certificering, MVO en goed werkgeverschap staan centraal in de cultuur van dit familiebedrijf
  • Innovatie is een van de key drivers van haar bestaan. Meer informatie over innovaties is te vinden in deze whitepaper

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Hago Zorg B.V.
Hambakenwetering 5B
5231 DD 'S-HERTOGENBOSCH

Tel: (088) 099 0880
Postadres
Hago Zorg B.V.
Postbus 2459
5202 CL ‘S-HERTOGENBOSCH
Internet
http://www.hagozorg.nl

Contactpersoon
Evelien van Zon

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46