Human Care

Transfer- en hygiënehulpmiddelen, bedden of rollators nodig? Human Care levert een compleet pakket, geeft advies en biedt service en maatwerkoplossingen aan. Deze Zweedse multinational is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een solide partner in de zorg. Sinds 2016 is Tilcentrum onderdeel van de Human Care Group.

Door haar toekomstgerichte visie en de juiste mix van producten, diensten en educatie speelt deze leverancier in op de veranderingen in de zorgmarkt. Met haar complete concept verbetert Human Care de kwaliteit en efficiency in de zorg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de producten en diensten staat voor Human Care voorop. Natuurlijk voldoet de leverancier ook aan de strenge eisen van de autoriteiten en zoveel mogelijk aan de verwachtingen van klanten. Human Care bereikt dit door professioneel en betrokken personeel, constante trainingen en opleidingen, goed ontworpen kwaliteitssystemen en continue, proactieve verbetering.
  • Human Care streeft ernaar om koploper in haar branche te zijn op het gebied van milieu. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten legt het bedrijf de nadruk op de milieuaspecten van de onderdelen en is continu bezig de levensduur van de producten te verlengen. Met als doel de productie te verminderen en het grondstofgebruik terug te dringen.
  • De hulpmiddelen van Human Care zijn op verschillende manier in te zetten. Zo streeft het bedrijf naar duurzaamheid en efficiënt gebruik van zijn hupmiddelen.

Unieke voordelen

  • Je wordt ontzorgd door het complete pakket van het juiste advies, goede hulpmiddelen en onderhoud & reparatie.
  • Human Care heeft een landelijke dekking. Haar adviseurs en service monteurs kunnen je ondersteunen bij complexe vraagstukken, huisbezoeken, aanbestedingen, trainingen en reparaties en onderhoud.
  • Door schaalgrootte heeft Human Care veel voordelen op het gebied van kennis, techniek, productportfolio en productie. Daardoor kan zij adequaat inspelen op vraag en aanbod.
  • Door het gebruik van unieke track & trace oplossingen kan Human Care je hulpmiddelen traceren en bijdragen aan het verbeteren van je resultaten en  verlagen van je kosten. 
  • Deze leverancier geeft je inzicht in het gebruik, de documentatie, de locatie en het onderhoud van je hulpmiddelen en daaraan gekoppelde analyses.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Human Care
Elspeterweg 124
8076 PA VIERHOUTEN

Tel: (0577) 412171
Internet
http://humancare.se/nl/

Contactpersoon
Freek van Hulst

Neem contact op

Ted Geutjes
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 12 28 43 16