Konica Minolta Business Solutions Nederland BV

Konica Minolta Business Solutions is dienstverlener op het vlak van ICT, documentgerelateerde processen en digitaal printen en blinkt uit in zakelijke adviesdiensten, implementatie- en beheerdiensten.

In dit kader combineert het Optimized Print Services (OPS)-concept van Konica Minolta advies, hardware, softwareoplossingen en beheermogelijkheden die de bedrijfsprocessen van klanten (kosten)efficiënter maken. Om klanten optimaal te ondersteunen met krachtige en duurzame oplossingen investeert technologieleider Konica Minolta continu in R&D.

De combinatie van scherpe prijzen en goede service, zoals levering op locatie en onbeperkt gebruik van de helpdesk, maakt deze overeenkomst voor u als Intrakoop-lid extra aantrekkelijk. Intrakoop-leden kunnen profiteren van ‘best value’ in de markt. Niet de laagste prijs, wel de beste randvoorwaarden en services zodat u kunt besparen op de integrale kosten. Ook biedt Konica 100% transparantie; geen verborgen kosten, veel mogelijkheden op MVO-gebied en meer flexibiliteit.

Outsourcing naar Cloud-oplossingen

Konica Minolta ziet binnen de zorg een versnelde verschuiving richting outsourcingsstrategieën waarbij instellingen hun printomgeving onderbrengen in de KM-Cloud. Bijvoorbeeld de Google Cloud Print dienst die wordt aangeboden door Google en die uw Konica Minolta-printer of MFP via internet verbindt met een 
smartphone, tablet, Chromebook, pc of elk ander apparaat met internetverbinding dat u voor uw applicatie gebruikt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:

  • Konica Minolta draagt haar steentje bij aan een duurzame samenleving, waarin mens en milieu centraal staat

  • Ons hoofdkantoor in Duitsland is CO2-neutraal

  • Het compenseren van onze totale CO2-uitstoot gebeurt door deel te nemen aan een Trees for All-project. In dit project staan natuurbescherming, commerciële bosbouw en bevolkingsparticipatie in Bolivia centraal.

  • Ook op persoonlijk niveau dragen Konica Minolta werknemers bij door vrijwilligerswerk

  • Konica Minolta heeft de Green Deal van het Ministerie VWS ondertekend

  • Meer weten? Lees hier meer over ons MVO beleid 

     

 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp

Tel: (020) 658 41 00
Postadres
Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Postbus 22110
2132 JL Hoofddorp
Internet
http://www.konicaminolta.nl

Contactpersoon
Luuk Bruning

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26