Offerman BV

Offerman is een toonaangevende leverancier van vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg.

Vanuit 2 gespecialiseerde productielocaties verspreid over Nederland maken zij elke dag hoogwaardige kwaliteitsproducten. De vestiging in Borculo produceert snijpalen, (rook)worsten en hammen, in Aalsmeer wordt gesliced en verpakt.

Wat kan Offerman voor je betekenen

Offerman geeft je de mogelijkheid patiënten, cliënten en gasten te verleiden met veel keuze en variatie in hartig beleg. Naast de bekende voorgesneden vleeswaren en kaas, heeft deze Intrakoop-leverancier ook een assortiment smeerbaar broodbeleg, met producten als filet americain, ossenworst en leverworstsoorten. Offerman is een conceptaanbieder. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment hartig beleg in combinatie met hun expertise op het gebied van category management bepalen zij samen met jou het meest passende concept.

FairBeleg

Recent hebben de makers van Kips en Kraak-Vers het nieuwe merk FairBeleg gelanceerd voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking. Offerman blijft de vertrouwde vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking leveren met de hoge kwaliteit die de klant van ze gewend is, maar dit alles met een nieuw verhaal. Met FairBeleg combineren ze niet alleen het beste van de merken Kips en Kraak-Vers, maar ze doen daar nog een schepje bovenop. De lancering van het nieuwe merk FairBeleg, is het resultaat van de herschikking van de merken die Offerman vorig jaar is gestart.

samenvattend:

 • Biedt een smakelijk en uitgebreid assortiment
 • Is verpakt in een uitnodigende eenpersoonsverpakking met easy opening
 • Gaat verspilling tegen door portionering. De verpakking is gebaseerd op het beleggen van 1 boterham
 • Heeft een compacte portieverpakking die aangepast is aan de grootte van het beleg
 • Biedt naast eenpersoonsverpakkingen ook hersluitbare 10-plaks verpakkingen, voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van een openingsdatum
 • Maakt door kleursegmentatie de rijpingstijd van kaas in 1 oogopslag duidelijk
 • Maaslander en Old Amsterdam kazen zijn altijd gemaakt van weidemelk
 • Is continue bezig om nog meer producten te voorzien van het Beter Leven keurmerk
 • Heeft alleen maar kipproducten die plofkipvrij zijn
 • Is transparant over de samenstelling en herkomst van de producten

Kraak-Vers

Naast de portieverpakkingen en 10-plaks verpakkingen heeft Offerman ook grootverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in haar assortiment. Onder het merk Kraak-Vers leveren ze een volledig assortiment hartig beleg. Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere vleeswaren met een verhaal met duurzaamheidskeurmerken als Beter Leven en SKAL biologisch tot beleg in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Productveiligheid, hygiëne en constant goede kwaliteit zijn de basis. Maar naast het lekkerste beleg met volop keuze, vindt Offerman het tegengaan van verspilling net zo belangrijk. Slim omgaan met voedsel en verpakking ziet Offerman ook als hun verantwoordelijkheid. Met FairBeleg richten zij zich op de toekomst en blijven ze in beweging. Door net even wat verder te kijken dan vandaag, hopen ze elke dag een beetje beter te maken.

Naast kwaliteit en voedselveiligheid spelen gastvrijheid en service een grote rol in de toenemende concurrentiestrijd. Eten en drinken zijn een belangrijk onderdeel van gastvrijheid en service. Patiënten, cliënten en gasten geven aan dat de kwaliteit en veiligheid van brood en broodbeleg bij het ontbijt en de 2e broodmaaltijd voor een belangrijk deel de kwaliteit van de dienstverlening bepaalt. Dit vraagt om aandacht. Aandacht die Offerman geeft. Als Intrakoop-lid profiteer je direct van de scherpe conditie-afspraken die Intrakoop met Offerman heeft afgesproken.

Unieke voordelen

 • Groot assortiment topkwaliteit vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in verschillende verpakkingsgroottes
 • Constante waarborg ingrediëntendeclaraties, duidelijke aanduiding voedingswaarden en allergenen
 • Vast aantal plakken per verpakking
 • Ideale ruimtebesparende portieverpakkingen met easy opening die zijn aangepast aan de grootte van het beleg (reductie van 33% in verpakkingsmateriaal)

Offerman is een onderdeel van Ter Beke 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Offerman BV
Twentepoort West 10-4
7609 RD Almelo

Tel: (088) 2009600
Postadres
Offerman BV
Postbus 811
7600 AV Almelo
Internet
http://www.offerman.nl

Contactpersoon
Tim Kortebein

Neem contact op

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
 • 06 12 56 89 49