;

Philips Lighting B.V

Verlichting voor zorginstellingen en kantoren vervult een sleutelrol bij het scheppen van een stimulerende omgeving waar mensen op hun best zijn. Doel is meerdere verlichtingseffecten te creëren die de omgeving tot leven wekken. Je kunt daarom bij Philips terecht voor de nieuwste innovaties in LED-oplossingen en diverse soorten lichtbronnen en armaturen.

Maak gebruik van de verlichtingskennis van Philips Lighting. Zij adviseren graag over hoe je energie kunt besparen door het gebruik van het juiste licht. Of het nu gaat om LED-oplossingen, lichtbronnen, armaturen, daglichtregelingen of bewegingssensoren, voor een renovatie of nieuwbouw. Je kunt, in overleg met Philips, een bezoek brengen aan het Philips Lighting Application Centre. Hier kun je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting zien en ervaren . Als Intrakoop-lid kun je deze A-merk lichtproducten bovendien inkopen tegen uitstekende condities.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • De bedrijfsonderdelen Lighting, Healthcare en Consumer Lifestyle bieden innovatieve oplossingen voor belangrijke wereldwijde ontwikkelingen: de behoefte aan betaalbare zorg, de noodzaak voor meer energiezuinigheid en de behoefte aan persoonlijk welzijn.
  • Philips werkt voortdurend aan het aanpakken van deze wereldwijde maatschappelijke uitdagingen, terwijl het bedrijf tegelijkertijd de groei van de onderneming bevordert.

Unieke voordelen

  • Philips HealWell verlichtingsoplossing verlengt de slaapduur van ziekenhuispatiënten en versnelt het herstelproces
  • LED-oplossingen creëren de juiste ambiance om cliënten minder stress te laten beleven
  • Voor elke toepassing een LED-oplossing. Vervanging van lampen door een MasterLED-lamp bespaart tot 80% op energie- en onderhoudskosten
  • Financieringsmogelijkheden om direct te profiteren van de voordelen van LED-verlichting, zonder hoge initiële investeringskosten
  • Bestellingen van Philips Licht-producten bij de Technische Unie worden binnen 24 uur geleverd door heel Nederland

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Philips Lighting B.V
Boschdijk 525
5621 JG EINDHOVEN

Tel: (040) 2789669
Postadres
Philips Lighting B.V
Postbus 90050
5600 PB EINDHOVEN
Internet
http://www.lighting.philips.nl

Contactpersoon
Aart van Beekhuizen

Neem contact op

Maud de Groot
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 10 24 82 35
;