PIDZ

Je wilt goede zorg leveren. Juist als het druk is, moet je kunnen vertrouwen op deskundige zorgverleners. Die vind je bij PIDZ (Professionals In De Zorg). Hun zelfstandige zorgprofessionals zijn goed gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben jaren ervaring. En ze hebben een groot zorghart.

De oprichters van PIDZ hebben meegemaakt hoe de zorg haar menselijke karakter deels kwijtraakte. Mensen werden nummers. Met PIDZ willen zij de zorginstelling helpen het tij te keren. Zorg moet vooral gaan om het creëren van waarde. En dat doe je door goed voor elkaar te zorgen. Als zorgverlener voor je cliënten en als organisatie voor je zorgprofessionals. Mensen kunnen tenslotte pas goed zorg verlenen aan een ander, als er ook goed voor hen wordt gezorgd.

PIDZ deelt haar kennis en ervaring over de inzet van extern personeel met zorginstellingen graag. Ook biedt zij haar zzp-ers en detacheringskrachten onderwijs en ontwikkeltrajecten aan. Zo kunnen deze zorgprofessionals zich blijven ontwikkelen en leveren ze de beste zorg.

Vanuit 13 vestigingen door heel Nederland heeft PIDZ een netwerk van ruim 5500 zelfstandig zorgprofessionals, zoals helpenden(+), verzorgenden IG, begeleiders en verpleegkundigen niveau 4 en 5. Daarnaast kun je PIDZ ook inschakelen voor zorgprofessionals op detacheringsbasis. Als de gewenste zorgprofessional niet in het netwerk van PIDZ zit, gaat een speciaal team direct voor je op zoek. 

Veel zorginstellingen kennen PIDZ inmiddels als een onmisbare partner in de zorg. Reden voor Intrakoop om een overeenkomst met deze organisatie af te sluiten. Daardoor kunnen meer leden kennis maken met PIDZ en profiteren van tarief- en andere voordelen van deze raamovereenkomst. 

Unieke voordelen

  • Ruime en zorgvuldig samengestelde database van gekwalificeerde zorgprofessionals na strenge, persoonlijke screening
  • In het online PIDZ-systeem kun je op basis van specifieke wensen en eisen zoeken naar de juiste zorgprofessional voor je organisatie. De zorgprofessional ziet de beschikbare opdrachten en zo komt vraag en aanbod snel bij elkaar. 
  • Het PIDZ-systeem is 24/7 beschikbaar én up-to-date 
  • Opdrachtovereenkomsten en contracten zijn voor bepaalde duur tegen eerlijke en transparante tarieven
  • Volledige ontzorging van administratieve handelingen
  • Korting op de fee-tarieven op basis van omzetstaffel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  • PIDZ kiest ieder jaar een nieuw maatschappelijk doel en investeert in activiteiten die er vaak bij inschieten door tekort aan personeel en budget. 
  • PIDZ organiseert  activiteiten voor kinderen en volwassen met extra behoeften. 
  • PIDZ gaat graag met je in gesprek om samen te zorgen voor een waardevolle bijdrage aan specifieke MVO-doelstellingen van je zorginstelling.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
PIDZ
St Philomenastraat 11/13
5622 CG Eindhoven

Tel: (040) 2870209
Internet
http://www.pidz.nl

Contactpersoon
Jordie van Geel

Neem contact op

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72