Randstad Groep Nederland

Heb je behoefte aan flexibele arbeidskrachten? Randstad, Tempo-Team en Yacht helpen je bij de werving en selectie van flexibele arbeidskrachten en professionals en voorzien in vaste en tijdelijke vacatures. De gespecialiseerde intercedenten en consultants kennen de zorg- en welzijnssector als geen ander.

Ze zijn op de hoogte van de brancheontwikkelingen, de cao's en de functie-eisen. Naast uitzenden, detacheren en pay-rolling kun je er ook terecht voor diensten als werving & selectie van professionals, interim management, poolmanagement, outplacement en HR-advies. Denk hierbij aan strategische personeelsplanning en thema’s als optimale inzet van arbeidscapaciteit zowel voor vaste medewerkers als voor jullie flexschil.

Intrakoop heeft een raamovereenkomst afgesloten met Randstad Groep Nederland, waartoe Randstad, Tempo-Team en Yacht behoren. Hierdoor ben je voor de inleen van flexibele arbeidskrachten en inzet van professionals verzekerd van de scherpste tarieven. Je kan kiezen voor samenwerking met alle drie of één van de bedrijven. De afgesproken Intrakoop-condities zijn voor Randstad Uitzendbureau en Tempo-Team Uitzenden gelijk. Bovendien kom je in aanmerking voor aantrekkelijke korting op de overige dienstverlening van de werkmaatschappijen van Randstad Groep Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Via Randstad with Heart kunnen medewerkers van de Randstad Groep jaarlijks 8 uur vrijwilligersverlof besteden aan een goed doel naar keuze. De goede doelen staan op het Randstad With Heart platform, waar projecten aangemeld kunnen worden en medewerkers zich kunnen matchen.
  • Randstad (RGN) en Intrakoop zullen per jaar twee projecten (1 Tempo Team en 1 Randstad) aanmelden op het Randstad with Heart platform. Voorwaarde is dat deze van actief deelnemende aangesloten Intrakoop-leden komt. 
  • Randstad Zorgt is een initiatief van medewerkers van Randstad Zorg om zorginstellingen te helpen bij het organiseren van dagactiviteiten als bingo, sjoelen en high tea. De organisatie doet dit met een financiële bijdrage en het belangeloos inzetten van vrijwilligers.

Unieke voordelen

  • Meer dan 55 jaar ervaring in uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie
  • Gespecialiseerd in de gezondheidszorg
  • Landelijk dekkend netwerk van vestigingen
  • Innovatief op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, herplaatsing en reïntegratie
  • Brede HR-dienstverlener op het gebied van uitzenden, professionals, inhouse services, employability, payrolling, outsourcing en consultancy

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Randstad Groep Nederland
Diemermere 25
1112 TC DIEMEN

Tel: (020) 5695911
Postadres
Randstad Groep Nederland
Postbus 12600
1100 AP AMSTERDAM ZUIDOOST
Internet
http://www.randstad.nl

Contactpersoon
Ruud Beelen

Neem contact op

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72