;

Innovation Battle; kick-off op 20 september

Innovation Battle liggend

Op donderdag 20 september beginnen wij, samen met onze ICT-partner Protinus IT een nieuw manier om kennis te delen. De 'Innovation Battles'.

De 'Innovation Battles' zijn bijeenkomsten in het kantoor van Protinus in Houten waarin verschillende fabrikanten 'head to head' gaan over een trend, innovatie of andere productontwikkeling op het gebied van ICT. 

De kick-off vindt plaats op donderdag 20 september aanstaande waarin het onderwerp werkplekbeveiliging is. Op die datum laten vier aanbieders van ICT-producten de laatste innovaties zien die je werkplek zo veilig mogelijk maken. 

Wie zijn er aanwezig? 

Vertegenwoordigers van Fujitsu, VANAD Enovation, OneSpan en Motiv gaan in op wat hun specifieke producten zo innovatief maakt. In een viertal korte 'pitches' krijg je als deelnemer een overview over wat er op dit moment te koop en state of the art is in werkplekbeveiliging. 

Na afloop van de pitches zijn de diverse producten te zien en te testen. Op die manier kun je zelf bepalen of ze in jouw zorgorganissatie van pas zouden kunnen komen.

Inschrijven kan via deze link

Deel dit artikel

Neem contact op

Patrick van Lonkhuijzen
ICT-Adviseur
  • 06 55 72 12 81
;