Nieuwe overeenkomst voor vakliteratuur , tijdschriften, kranten en (studie)boeken

Boeken en tijdschriften

In december ondertekenden ILGE Subscription Management en Intrakoop een raamovereenkomst voor tenminste drie jaar. ILGE Subscription Management is een ervaren speler op het gebied van abonnementenbeheer. Naast leverancier van vakliteratuur , tijdschriften en kranten is het ook de partner voor de aanschaf van (studie )boeken. Hiermee kunnen we voldoen aan de toegenomen vraag van onze leden naar een overeenkomst op deze dienstverlening.

Foto ondertekening overeenkomst ILGE

Op 8 december werd de raamovereenkomst ondertekend door Ruud Plu (Directeur/bestuurder Intrakoop) en Jaap Koeman (Commercieel Directeur ILGE Subscription Management). Verder waren aanwezig Johan Dortmans (Sales Manager, ILGE Subscription Management) en namens Intrakoop: Anne Venema (Inkoper/productmanager), Lorenza Westrienen (Medewerker Servicedesk) en Richard Vermeltfoort (adviseur).  

Ondersteuning voor, tijdens en na de aankoop

Als leverancier van tijdschriften, kranten en (studie)boeken biedt ILGE een breed assortiment, ondersteunt je in de ontsluiting van vakliteratuur én biedt een online Portal waarop vakliteratuur en (studie)boeken snel en eenvoudig te zoeken en bestellen zijn. ILGE regelt je bestellingen, wijzigingen, annuleringen, de  afhandeling van eventuele klachten en betaalt alle facturen vooruit aan de uitgevers. 

Vakliteratuur en studieboeken

Het team medewerkers heeft veel ervaring en specialisten op het vlak van vakbladen voor de zorg. De medewerkers adviseren, denken met je mee en gaan graag gezamenlijk aan de slag om het maximale uit de vakliteratuur collectie te halen. Zij zien het als een uitdaging om het aanbod vakinformatie op de juiste wijze te ontsluiten voor de eindgebruikers zodat het maximaal benut wordt.

ILGE is ook de partner voor de aanschaf van boeken en studieboeken. Via de ILGE Portal zoekt en bestel je (studie)boeken snel en eenvoudig. Het aanbod is indrukwekkend, met meer dan 80.000 Nederlandse en circa 2 miljoen buitenlandse (studie)boeken.

Jouw voordeel

Naast het brede assortiment, de eenvoudige toegankelijkheid en de ondersteuning van de medewerkers van ILGE ontvang je als Intrakoop lid een vaste lage service fee. Daarnaast zijn er aantrekkelijke kortingen op boeken. Neem contact op met Johan Dortmans Sales Manager ILGE Subscription Management of Anne Venema productmanager/inkoper Intrakoop voor meer informatie over deze dienstverlening.

Deel dit artikel

Neem contact op

Richard Vermeltfoort
Senior Adviseur
  • 06 55 80 63 85