Intrakoop op de Dutch Health Week 2022

DutchHealthWeek_logo_RGB

Van 14 tot en met 16 juni aanstaande vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de tweede editie plaats van de Dutch Health Week (DHW).

De DHW is een samenvoeging van drie andere beurzen; de Zorgtotaal beurs, de Zorg & ICT beurs en de Support beurs. Deze drie beurzen zijn vorig jaar voor het eerst samengevoegd en toen is er, vanwege de Corona maatregelen, een beknopte en gedeeltelijk online versie van het evenement gelanceerd. Daarin heeft Intrakoop drie webinars gegeven. 

Intrakoop kennispartner Dutch Health Week

Deze aanstaande editie van de DHW is gelukkig helemaal fysiek en vindt plaats in diverse hallen van de Jaarbeurs. Intrakoop is er trots op tot kennispartner van de DHW gekozen te zijn. Dat houdt in dat we op het Healthy Food plein aanwezig zijn om met je in gesprek te gaan over belangrijke thema’s als betaalbaarheid en duurzame en gezonde voeding.  We organiseren iedere dag 2 inspiratietours over duurzame voeding en vitaliteit langs een aantal voedingsleveranciers. Daarnaast geven we  dagelijks een aantal theatersessies over Duurzaamheid, Voeding en ICT. Voor een overzicht van het volledige programma kun je deze twee links gebruiken: Programma Zorgtotaal en Programma Zorg & ICT

We hopen natuurlijk van harte dat je een bezoek aan de Dutch Health Week gaat plannen na bovenstaande gelezen te hebben. Groot voordeel is dat een bezoek aan de DHW kosteloos is. 

Kom ook naar de Dutch Health Week

We nodigen jullie, onze leden en jullie zorgmedewerkers, dan ook van harte uit om 14, 15 en 16 juni langs te komen en onze plek op het Healthy Food plein te bezoeken. Via deze site kun je je nu al registreren als bezoeker. Dan kun je je meteen ook inschrijven voor één van de theatersessies en/of de inspiratietours.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten? Onze collega's helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70