Programma Intrakoop op de Dutch Health Week

DutchHealthWeek_logo_RGB

Zoals jullie weten is Intrakoop uitgebreid aanwezig op twee beurzen van de Dutch Health Week van 14 tot en met 16 juni aanstaande.

We focussen ons op de Zorgtotaal beurs en de Zorg & ict beurs. Op die twee beurzen kun je ons aanstaande week aantreffen, spreken en aanhoren. 

Inspiratietours

Naast een goed gesprek en natuurlijk het slenteren over de beurs hebben we ook een programma. Zo organiseren we dagelijks 2 x twee inspiratietours over de beurs. Die tours hebben als thema: duurzaamheid en vitaliteit.

Je kunt je daarvoor opgeven door te klikken op deze links:

Presentaties

Naast de inspiratietours is er een aantal collega's dat interessante presentaties houdt in de diverse theaters van de Dutch Health Week. Iedere dag tussen 10:00 en 10:30 uur houdt collega Simon Kuipers een presentatie met onze leverancier Visma Raet over het onderwerp 'Toekomstgerichte  bedrijfsvoering draagt bij aan betaalbaarheid van zorg' opgeven voor deze sessie kan via deze links: voor dinsdag, woensdag en donderdag

Op zowel 14, 15 als 16 juni (steeds van 12:15 tot 12:45) geven collega's Jan Holsappel en Anne Marie Kolkhuis Tanke een sessie over 'Duurzaam eten & drinken in de praktijk'. Opgeven voor die sessie kan via deze links: voor dinsdag, woensdag en donderdag.

Op 16 juni spreekt collega Bert Baan tussen 14:00 en 14:45 uur over 'Afvalpreventie en afval scheiden in de zorgsector'. Aanmelden kan via deze link

Op 14 en 15 juni (van 14:00 toto 14:45) spreken Linda van Lievenoogen, Lian Traa en Joey Ronkes over 'Prijsontwikkelingen: Kom je dit jaar uit met je Eten & Drinken budget?'.  Aanmelden voor die sessie kan via deze link voor dinsdag en deze voor woensdag

Het hele programma van Intrakoop kun je hier vinden, aanmelden kan daar ook. 

Tot ziens op dinsdag 14, woensdag 15  of donderdag 16 juni in Utrecht! 

Deel dit artikel

Neem contact op

Harald Bresser
Manager Marketingcommunicatie
  • 06 51 59 50 93