Over Anne

Op zoek naar goed contractmanagement voor schoonmaak en textiel in jouw zorgorganisatie? Inkoper/productmanager Facilitair Anne Venema ondersteunt je graag hierbij. Maak kennis met Anne!

Het is midden in de ‘coronatijd’ als Anne in september 2020 begint aan haar eerste baan, als inkoper/productmanager Facilitair bij Intrakoop. Voorafgaand heeft zij twee studies gevolgd. Eerst doet ze een mbo-opleiding in toerisme. Op zoek naar meer diepgang en uitdaging gaat zij verder met een hbo-opleiding Facility Management aan de HAN in Nijmegen. Daar voelt zij zich als een vis in het water. Ze rondt haar studie af met een onderzoek naar een nieuw logistiek concept voor het Slingeland Ziekenhuis. Zo ontdekt zij hoe interessant het speelveld van de zorg is; hier komen alle facilities samen! Als er een vacature op haar vakgebied is bij Intrakoop, twijfelt zij dan ook geen moment.

‘Ik haal er graag uit wat erin zit voor onze leden’

Anne: ‘Een belangrijk deel van mijn werk is het contractmanagement voor textiel en schoonmaak. Ik maak graag goede afspraken tussen onze leden en leveranciers; vervolgens kijk ik of en hoe zij deze afspraken nakomen. Daarbij haal ik graag eruit wat erin zit voor onze leden. Verder houd ik mij bezig met leveranciersmanagement. Ik vind het mooi dat Intrakoop een coöperatie is waar veel kennis samenkomt en uitgewisseld kan worden. Voor mij een ideale plek om mij breed verder te ontwikkelen!’

Waarmee helpt Anne jouw organisatie?

Anne is jouw organisatie graag van dienst met:

  • contractbeheer en -management bij individuele overeenkomsten op facilitair gebied;
  • leveranciersmanagement;
  • advies bij inkoop op facilitair gebied;
  • ondersteuning bij eventuele heronderhandeling contract.

Neem contact op

Anne Venema
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 82 37 18 86
Anne